Kangasalan Sanomat avaa verkkosivunsa kaikkien luettavaksi viikonlopun ajaksi

0
Myös Kangasalan Sanomien verkkosivut ovat maksuttomasti luettavissa viikonlopun ajan.

Kymmenet paikallislehdet avaavat maksuporttinsa tai näköislehtensä vapaasti luettaviksi tulevaksi viikonlopuksi. Myös Kangasalan Sanomat on mukana kampanjassa.

Viikonlopun ajan Kangasalan Sanomien verkkosivuja voi lukea maksutta. Myös Kangasalan Sanomien sovelluksen jutut ovat kaikilla vapaasti luettavissa.

Myös näköislehti arkistoineen on kaikkien vapaasti käytettävissä.

Pureudu paikallisiin -kampanja tuo esiin paikallislehtiä ja paikallisjournalismia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua elämään eri puolilla Suomea.

Avoinna olevien lehtien linkit on koottu Uutismedian liiton verkkosivuille osoitteeseen www.uutismediat.fi/pureudu-paikallisiin-2020.

– Sanomalehtien Liiton muututtua Uutismedian liitoksi haluamme muistuttaa, että paikallislehdet ovat merkittävä osa suomalaista uutismediaa, Sanomalehtien Liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen kertoo.

– Suomen yli 130 paikallislehdellä on keskeinen rooli suomalaisen demokratian ja sanavapauden ylläpitämisessä. Paikallislehdet tekevät tärkeää työtä niin kuntalaisten tiedonsaannin turvaamisessa kuin kuntien päätöksenteon arvioinnissa.

Pureudu paikallisiin -kampanja kannustaa suomalaisia tutustumaan lehtiin ja elämään eri puolilla maata.

– Toivottavasti moni myös intoutuu tilaamaan itselleen laadukasta ja vastuullista paikallisjournalismia. Meistä jokainen tarvitsee paikallislehtiä ja paikallislehdet tarvitsevat meistä jokaista, Hannikainen muistuttaa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.