Kangasalan Sanomat lahjoittaa kymppitonnin kangasalalaisille

0
Kangasalan Sanomat on vakavarainen yhtiö. Se sponsoroi vuosittain isolla summalla muun muassa urheiluseuroja. – Juhlavuoden kunniaksi yhtiö on päättänyt jakaa isomman summan, jolla edistetään kangasalalaisten hyvinvointia, päätoimittaja-toimitusjohtaja Tuula Ruusumaa ja hallituksen puheenjohtaja Torsti Tulenheimo kertovat.

Kangasalan Sanomalehti-Osakeyhtiön hallitus on päättänyt lahjoittaa 100-vuotisjuhlansa kunniaksi 10 000 euroa kangasalalaisille.

– Lehti on tukenut satavuotisen toimintansa aikana monia kangasalalaisuutta vahvistavia hankkeita. Näitä ovat olleet muun muassa yhteiskoulun perustaminen, urheilukentän ja kotiseutumuseon rakentaminen, kertoo lehtiyhtiön hallituksen puheenjohtaja Torsti Tulenheimo.

– Mikä olisi tämän päivän tuettava hanke? Sitä päätimme kysyä kaupunkilaisilta.

Nyt jaossa oleva juhlaraha annetaan hankkeelle, joka edistää tavalla tai toisella kangasalalaisten hyvinvointia.

– Odotamme ehdotuksia lahjoituksen kohteeksi elokuun 24. päivään mennessä. Ehdottaja voi olla yksityinen kuntalainen, yhdistys tai vaikkapa koulu-, luokka tai lukupiiri. Edellytyksenä on, että lahjoituksella tuettava asia on voitava toteuttaa lähiaikoina, toimitusjohtaja Tuula Ruusumaa toteaa.

Sanomat ei halua rajata tai määritellä lahjakohdetta tiukasti, vaan toivoo luovia ja raikkaita ideoita.

– Toiveemme on kuitenkin, että siitä pääsisivät nauttimaan erityisesti kotikaupunkimme nuoret tulevaisuuden rakentajat. Kohde voi liittyä yhtä hyvin kulttuuriin, liikuntaan tai sosiaaliseen kanssakäymiseen. Mitään ei ole suljettu etukäteen pois, Ruusumaa jatkaa.

Sanomat kutsuu lahjoituskohteen valitsevaan raatiin lehtiyhtiön edustajien lisäksi myös muita henkilöitä.

Tulenheimon ja Ruusumaan lisäksi raatiin kuuluu kaupungin tuleva hyvinvointijohtaja Kati Halonen. Heidän lisäkseen mukaan kutsutaan kesän aikana 1–2 henkilöä lisää.

Fakta

Juhlaraha

  • Yhtiö lahjoittaa juhlarahana 10 000 euroa.
  • Vapaamuotoisen hakemuksen voi toimittaa joko sähköisesti tai postitse 24.8.2018 mennessä.
  • Sähköinen hakemus löytyy infosivulta kangasalansanomat.fi/juhlaraha.
  • Kirjeitse hakemus toimitetaan Sanomien toimitukseen Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala, kuoreen merkintä juhlaraha.
  • Lahjoituksen saaja julkistetaan 22.9.2018 Sanomien 100-vuotisjuhlassa.
  • Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tuula Ruusumaa, p. 045 230 6021 tai tuula.ruusumaa@kangasalansanomat.fi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.