Kangasalan Sanomat monipuolistaa digipalveluitaan – Uusi uutiskirje kokoaa kiinnostavimmat sisällöt

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kangasalan Sanomien sovellus

Kangasalan Sanomat alkaa julkaista uutiskirjettä. Uutiskirje tullaan lähettämään sähköpostilla kaikille Kangasalan Sanomien tilaajille, joiden sähköpostiosoite on tilaajatiedoissa.

Kangasalan Sanomien toimitus kerää viikoittain ilmestyvään uutiskirjeeseen kiinnostavimpia juttuja viikon varrelta. Kirjeessä on vinkkejä lukijoillemme siitä, mitä kaikkea sisältöä digituotteissamme on ollut viikon mittaan tarjolla.

Uutiskirje on ilmainen palvelu, jonka tarkoituksena on palvella lukijoitamme entistä paremmin.

Uutiskirjeen toimitus jatkuu myös tilauksen päättyessä, jollei asiakas peru sitä itse. Uutiskirjeen peruutus on mahdollista tehdä koska vain jokaisen uutiskirjeen loppuosassa olevasta Peruuta uutiskirje -painikkeesta.

Myös muut kuin tilaajat voivat tilata ilmaisen uutiskirjeen, jonka avulla on helppo pysyä perillä siinä, mitä kaupungissamme on viimeisen viikon aikana tapahtunut.

Pääset mukaan uutiskirjeen postituslistalle ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi osoitteessa kangasalansanomat.fi/uutiskirje.

Kirjeet eivät tule sisältämään mainoksia tai muuta markkinointia, vaan niissä vinkataan pelkästään Kangasalan Sanomien sisällöistä.

MainosTilaa Kangasalan Sanomat kuukaudeksi tarjoushintaan diginä 6,90 € tai printtinä 9,90 €.Tilaa tästä

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.