Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalan Sanomien jakelussa ongelmia

Uutiset - 2.10.2015 kello 12.26

Moni Kangasalan Sanomien lukija on jäänyt tänään vaille lehteä. Lehden jakelussa on ollut ongelmia eri puolilla Kangasalaa. ­

Ongelmien taustalla ovat jakelupiirimuutokset, joita lehden jakelusta huolehtiva Alma Manu Oy on tehnyt. Piirimuutosten takia tehdyt osoiterekisterin järjestelmäpäivitykset eivät ole kaikilta osin onnistuneet.

– Tilanne on äärimmäisen ikävä, ja toivomme lukijoiltamme nyt kärsivällisyyttä. Pyrimme saamaan tilanteen korjattua ensi tiistaihin mennessä, jolloin seuraava lehti ilmestyy, päätoimittaja Tuula Ruusumaa sanoo.

Osa jakeluvirheistä pystytään korjaamaan jo tämän päivän aikana tai viimeistään huomisaamun jaossa.

Alma Manun jakelupäivystys on sulkeutunut tältä päivältä. Nyt tulematta jääneestä lehdestä voi ilmoittaa suoraan Kangasalan Sanomiin kello 16 asti. Ilmoituksen voi tehdä puhelimitse 03 377 6900 tai sähköpostilla tilaukset@kangasalansanomat.fi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös