Kangasalan Sanomien varhaisjakelu siirtyy Postille

0

Kangasalan Sanomien varhaisjakelu siirtyy seuraavasta lehdestä alkaen Postille. Siirto liittyy Alma Median päätökseen ulkoistaa lehtiensä Alma Manun varhaisjakelu Postin hoidettavaksi.

Muutos ei vaikuta Kangasalan Sanomien jakeluaikatauluihin. Lehti jaetaan myös jatkossa aikaisin aamulla. Muutoksia ei ole tulossa myöskään ilmestymispäiviin eikä palvelutasoon.

Tilaajalle muutos ei näy juurikaan. Posti aloittaa 2. tammikuuta operoinnin täsmälleen samalla reittirakenteella, kuin mitä se on ollut Alman jakeluissa.

Muutos näkyy tilaajille lähinnä puhelinnumeron muutoksena. Jos lehti jää puuttumaan, soitetaan jatkossa Postin varhaisjakelupäivystyksen numeroon 020-4515523 (pvm/mpm).

Palvelusta vastataan arkisin kello 6-16 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 6-12.

Puuttuvien lehtien jälkitoimitukset keskitetään seuraavan yön jakeluun.

Varhaisjakelupäivystys ei pysty tekemään jakelun keskeytyksiä eikä osoitteenmuutoksia. Ne hoituvat edelleen samaan tapaan Kangasalan Sanomien asiakaspalvelun kautta numerossa 040-7699045 tai sähköpostilla osoitteessa tilaukset@kangasalansanomat.fi.

Alma Media kertoo, että ulkoistuksen myötä Alma Manun noin 800 jakeluliiketoiminnan työntekijää siirtyy Posti Groupille vuoden vaihteessa. Myös Aamulehti jaellaan jatkossa Postin toimesta yhtä aikaa Kangasalan Sanomien kanssa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.