Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kangasalan Sanomien verkkosivut palkittiin sarjansa parhaana

Kangasalan Sanomien verkkosivut on valittu parhaiksi kaksi kertaa viikossa ilmestyvien paikallislehtien sarjassa.

Uutiset - 3.11.2016 kello 16.50
Kangasalan Sanomat
Kangasalan Sanomien verkkosivut palkittiin sarjansa parhaana
Kerran näinkin: Kangasalan Sanomien tekijät, jotka ehtivät maanantaina kuvaan. Edessä web-suunnittelija Juho Tuhola ja tuottaja Outi Koivu. Takana päätoimittaja-toimitusjohtaja Tuula Ruusumaa, toimittaja Ville Koivisto, myyntineuvottelija Riikka Karisto-Aumala, toimittaja Sari Eerolainen, myyntineuvottelija Inka Lymi-Viitanen, toimittaja Eija Koivu ja asiakasneuvoja Tuija Lehtinen.

Valinta julkistettiin viime torstaina Suurilla Lehtipäivillä. Tapahtuma järjestettiin tänä vuonna Porvoossa Haikon kartanossa.

– Tämä on tärkeä huomionosoitus työlle, jota olemme tehneet Kangasalan Sanomissa jo vuosia. Printtilehden rinnalla haluamme olla myös sähköisesti vahvasti läsnä, päätoimittaja Tuula ­Ruusumaa sanoo.

Kangasalan Sanomien sähköiseen tuoteperheeseen kuuluvat verkkosivujen lisäksi digitaalinen näköislehti, Kauppaympyrä, videokanava Boksi sekä sosiaalisen median kanavat Facebookissa ja Instagramissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

– Paikallislehden on oltava digitaalisessa maailmassa mukana siinä missä muidenkin. Sanomissa tämä on ymmärretty jo kauan sitten, Ruusumaa sanoo.

Paikallislehtikilpailun printtilehtiä arvioineessa raadissa oli 19 journalistiopiskelijaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta ja kaksi graafisen suunnittelun opiskelijaa Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Raadin työtä ohjasivat journalismin lehtori Sari T. Tiiro ja vapaa toimittaja, medianomi Ida Kukkapuro.

Verkkokilpailun raadissa oli viisi journalistiopiskelijaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Verkkoraadin työtä ohjasi toimittaja Antti Järvi.
Vuoden 2016 parhaat paikallislehdet ovat Kiuruvesi-lehti, Jämsän Seutu ja Västra Nyland.

Paikallislehtikilpailuun osallistui 88 lehteä ja 33 verkkopalvelua.

Kilpailusarja valikoitui sen mukaan, kuinka monta kertaa viikossa lehti ilmestyi alkuvuodesta. Kangasalan Sanomat on ilmestynyt kerran viikossa heinäkuun alusta lähtien.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös