Kangasalan seurakunta: Nämä rippikouluryhmät olivat Parkissa altistushetkellä

0
Nuorisotila Parkissa järjestettiin ripari-iltoja perjantaina ja lauantaina. Lauantaina kello 19 alkaneeseen osallistuvat asetetaan tämän hetken tietojen mukaan koronakaranteeniin,

Kangasalan seurakunta tiedottaa koronatapauksesta verkkosivuillaan. Seurakunta sai eilen tiistaina neljän aikaan alkuillasta tiedon korona-atistuksesta.

Saapuneen tiedon mukaan viime lauantaina osa nuorisotila Parkissa kokoontuneista rippikoululaisista on saattanut altistua virukselle.

Altistus on tapahtunut ryhmässä, joka kokoontui kello 19. Seurakunnan mukaan Parkissa oli tuolloin kolme ryhmää; Pyysalo 6, Pyysalo 7AB ja Kesäpäivä.

Kaiken kaikkiaan noin 100 henkilöä altistui virukselle. Näistä kaksi on seurakunnan työntekijöitä, ja he ovat seurakunnan tiedotteen mukaan tällä hetkellä karanteenissa.

Seurakunta antoi tiistaina kaikkien paikalla olleiden yhteystiedot terveydenhuollon käyttöön. Mahdollisiin altistuneisiin on oltu yhteydessä terveydenhuollon kautta.

Seurakunnan tiedotteessa kerrotaan, että nuorisotila Parkki on desinfioitu terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaisesti ja sitä voidaan käyttää normaalisti. Ensi viikonlopun nuorten toiminnasta klubi-ilta, Parkki-messu ja nuortenilta on peruttu. 

– Noudatamme kokoavan toiminnan osalta terveydenhuoltoviranomaisten ohjeita. Toistaiseksi seurakunnan toiminta jatkuu normaalilla tavalla. Seurakunnan tehtävänä on kertoa toivosta. Sitä me kaikki juuri nyt tarvitsemme, seurakunnan tiedotteessa sanotaan.

Lue myös: PSHP: Oppilas sairastui koronavirukseen – Kuudella altistuneella testausta vaativia oireita

Lue myös: Osa Pikkolan oppilaista koronakaranteenissa: ”Olemme olleet hyvässä ja avoimessa yhteistyössä perheiden kanssa”

Lue myös: Kangasalan koronakaranteeni laajenee – Ripari-illassa olleet altistuneet tartunnalle

Lue myös: Altistuivatko rippikouluillassa olleet? Entä harrastuskaverit? Kuinka todennäköisesti altistuneet sairastuvat? Lukijat kysyivät, me hankimme vastaukset

Lue myös: Kangasalla 90 koronavirukselle altistunutta oppilasta yläkoulussa – Kaikki asetetaan karanteeniin

Lue myös: Noin 90 oppilasta joutuu kotikaranteeniin – Sairastunut henkilökunnan jäsen oli työpaikalla oireisena

Lue myös: Haluatko tietää jotain koronaviruksesta tai Pitkäjärven koulun tapauksesta? Kysy, niin me etsimme vastauksen

Lue myös: Seurasimme reaaliajassa tiedotustilaisuutta Taysissa – Lue tästä mitä koronatilanteesta kerrottiin

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.