Kangasalan terveyspalvelut otti käyttöön uuden koronapuhelimen

2

Kangasalan terveyspalvelut avaa erillisen puhelimen hengitystieinfektio-oireiden ja koronanäytteenoton arviota varten sekä tekstiviestimahdollisuuden aikojen perumiselle.  Uusi puhelin on ollut käytössä tämän viikon alusta asti.

Asiakkaat, joiden asia koskee koronavirusepidemiaa, pyydetään ottamaan yhteys puhelimitse numeroon 03 5655 4030. Sinne voi soittaa, jos asia koskee hengitystieinfektio-oireita tai muita koronaviruksen aiheuttamaan tautiin sopivia oireita, koronanäytteenoton tarpeen arviointia tai yleistä neuvontaa koronaviruksen suhteen.

Puhelinpalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-15.

Muissa asioissa yhteydenotto tehdään entiseen tapaan OmaAsemien puhelinnumeroihin.

Ajanvarausten peruutukset voi tehdä tekstiviestillä numeroon 044 481 3100. Tekstiviestillä voi perua ajan koronanäytteenottoon, hengitystieinfektiovastaanotolle sekä OmaAsemien hoitajien ja lääkäreiden vastaanotolle. Tekstiviestissä tulee kertoa henkilön tiedot sekä peruttava aika. Esimerkiksi näin: Maija Meikäläinen, 010101AXXXX, koronanäytteenotto ma 24.8.20 klo 10.

Palvelu on käytettävissä joka päivä ympäri vuorokauden.

Laboratorioon varatut ajat perutaan edelleen Fimlabin palvelun kautta.

2 kommenttia

  1. En ainakaan itse tuosta numerosta saanut palvelua, piti jonottaa 45 min kuullakseen takaisinsoittopyyntönauhoituksen ja tallentaa takaisinsoittopyyntö, paitsi koko takaisinsoittopalvelu ei edes taida toimia, kun kukaan ei soittanut takaisin. Todella turhauttavaa!

  2. No eipä saa ”omanlääkärin” ajanvarauksestakaan palvelua, 3 tuntia jonotin että vastattiin ja sain tilattua ajan, tuli köyhälle eläkeläiselle kallis puhelu KUN jonotus maksaa, eikö tämmöisenä aikana jonotus pitäisi olla ilmaista,kun ei kohtuullisen jonotuksen jälkeen vastata.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.