Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalan vuoden ensimmäinen vauva ei aikaillut

Kangasalan vuoden ensimmäinen vauva syntyi Mervi ja Mika Siikin perheeseen 1.1. kello 03.08. Täsmällinen tyttö tuli maailmaan laskettuna päivänä eikä turhia vitkastellut. "Mimmi" syntyi puolen tunnin kuluttua siitä, kun äiti lähti ambulanssin kyydissä Saarenmaantieltä sairaalaan. Mika seurasi omalla autolla perässä. Rauhallinen aviopari ei ole kiireisestä lähdöstä moksisikaan. – Tämähän oli täydellisen tarkka tyttö, muut lapset ovat syntyneet etuajassa.

Uutiset - 3.1.2017 kello 14.17
Kangasalan Sanomat
Kangasalan vuoden ensimmäinen vauva ei aikaillut
Vuoden ensimmäinen kangasalalainen on osoittautunut rauhalliseksi prinsessaksi. Hänen syntymämittansa olivat 4 200 grammaa ja 53 senttiä.

Siikin perheeseen kuuluu Liuksialan koulua käyvä Niko, 11, Paavo, kohta 4 sekä Miro 2 vuotta ja 8 kuukautta.
Vanhemmat tiesivät nyt ennalta lapsen sukupuolen. Sukulaiset ja tuttavat taisivat odottaa katraaseen neljättä poikaa. Pariskunta arvelee, että lapsiluku on nyt täynnä.
– Muuten pitäisi laajentaa taloa.

Mitkä ovat Siikin perheen kasvatusperiaatteet?
– Sopivasti rajoja, hillittömäsi rakkautta. Paljon haleja ja pusuja.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös