Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasala-talo avautui kutsuvieraille

Kangasala-talon avajaisviikonloppu pyörähti käyntiin perjantai-iltana, kun kutsuvieraat astelivat sisälle taloon.

Uutiset - 31.1.2015 kello 8.00
Kangasala-talo avautui kutsuvieraille
Kutsuvieraat odottivat perjantai-iltana pääsyä Kangasala-saliin.

Illan ohjelma oli monipuolinen kattaus soittoa, laulua, tanssia ja puheita. Muun muassa Kangasalan vapaa-ajanasukas, oopperalaulaja Jaakko Ryhänen esiintyi yhdessä pianotaiteilija Seppo Hovin kanssa.

Valtiovallan tervehdyksen tilaisuuteen toi tamperelainen kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen. Hän onnitteli Kangasalan kuntaa kauaskantoisesta investoinnista.

Kulttuuriin sijoittaminen kannattaa, hän totesi.

Illan juonsivat hurmaavat lukiolaiset Vilma Tarri ja Jaakko Mansikka-aho. Lennosta he vaihtoivat juontajan roolinsa esiintyjiksi ja lauloivat duettona vahvan tulkinnan popkappaleesta Say Something.

Juhlat jatkuvat lauantaina Kimmo Pyykkö -museon avajaistilaisuudella. Sunnuntaina on avoimien ovien päivä, jolloin on mahdollista tutustua kaikkiin talon tiloihin. Avoimien ovien päivä alkaa kello 12.

Avajaisviikon ohjelmaan voi tutustua tarkemmin Kangasala-talon nettisivuilla.

 

Kuvat Tiina Kuvaja

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös