Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kangasala-triathlon oli Jaakko Sorosen juhlaa

Viikonloppuna kisattu Kangasala-triathlon huipentui sunnuntaina yleisen sarjan kilpailuun. Ylivoimainen ykkönen oli Tampereen Atmospiirin Jaakko Soronen.

Uutiset - 24.7.2016 kello 22.22
Jouni Valkeeniemi
Kangasala-triathlon oli Jaakko Sorosen juhlaa
Voittajan tuuletukset. Jaakko Soronen oli omaa luokkaansa Kangasala-triathlonissa.

Soronen käytti 1,5 kilometrin uintiin, 50 kilometrin pyöräilyyn ja 12 kilometrin juoksuun 2 tuntia 36 minuuttia 12 sekuntia. Kilpailu oli hänelle valmistautumista kahden viikon päästä kisattavaan täyden matkan triathloniin Tahkolla.

– Tosi hyvä kisa. Järjestelyt olivat viimeisen päälle, kuin isoissa kilpailuissa Suomessa, Soronen antoi tunnustusta tapahtuman primus motorin Simo Hillon ja kumppaneiden uurastukselle. 

Toiseksi paras miehissä oli yli 40-vuotiaissa kilpaillut Marko Keskikukko, jonka loppuaika oli 2.47,46. Kangasalan Jarmo Takala voitti yli 50-vuotiaiden miesten sarjan hyvällä ajalla 2.51,45.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

Naisten sarjan ykkönen oli Tiina Puranen Järvenpään pyöräilijöistä. Hänen aikansa oli 2.52,14.

Järjestyksessään toinen Kangasala-triathlon miteltiin Mobiliassa ja lähiseudulla. Eri sarjoissa kilpaan osallistui noin 330 henkeä. Nuorin oli 4-vuotias ja vanhin 60 vuotta täyttänyt.

 

Tuloksia pääset katsomaan tästä.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös