Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasala-triathlon oli Jaakko Sorosen juhlaa

Viikonloppuna kisattu Kangasala-triathlon huipentui sunnuntaina yleisen sarjan kilpailuun. Ylivoimainen ykkönen oli Tampereen Atmospiirin Jaakko Soronen.

Uutiset - 24.7.2016 kello 22.22
Jouni Valkeeniemi
Kangasala-triathlon oli Jaakko Sorosen juhlaa
Voittajan tuuletukset. Jaakko Soronen oli omaa luokkaansa Kangasala-triathlonissa.

Soronen käytti 1,5 kilometrin uintiin, 50 kilometrin pyöräilyyn ja 12 kilometrin juoksuun 2 tuntia 36 minuuttia 12 sekuntia. Kilpailu oli hänelle valmistautumista kahden viikon päästä kisattavaan täyden matkan triathloniin Tahkolla.

– Tosi hyvä kisa. Järjestelyt olivat viimeisen päälle, kuin isoissa kilpailuissa Suomessa, Soronen antoi tunnustusta tapahtuman primus motorin Simo Hillon ja kumppaneiden uurastukselle. 

Toiseksi paras miehissä oli yli 40-vuotiaissa kilpaillut Marko Keskikukko, jonka loppuaika oli 2.47,46. Kangasalan Jarmo Takala voitti yli 50-vuotiaiden miesten sarjan hyvällä ajalla 2.51,45.

Naisten sarjan ykkönen oli Tiina Puranen Järvenpään pyöräilijöistä. Hänen aikansa oli 2.52,14.

Järjestyksessään toinen Kangasala-triathlon miteltiin Mobiliassa ja lähiseudulla. Eri sarjoissa kilpaan osallistui noin 330 henkeä. Nuorin oli 4-vuotias ja vanhin 60 vuotta täyttänyt.

 

Tuloksia pääset katsomaan tästä.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös