Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalla jälleen iso tulipalo – nyt tuli roihuaa Pikon Betonilla

Pelastuslaitos sai hälytyksen Kangasalle, Valimontielle lauantaina hieman ennen iltayhdeksää. Sivullinen oli huomannut tulipalon pitkään tyhjillään olleessa Pikon Betonin hallissa.

Uutiset - 24.11.2018 kello 22.19
Kangasalan Sanomat
Kangasalla jälleen iso tulipalo – nyt tuli roihuaa Pikon Betonilla

Rakennuskokonaisuus, johon kuuluvat myös siilot, on kooltaan noin 3 000 neliötä. 

Puoli yhdentoista aikaan paikalla oli seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä sekä useita tukiyksiköitä, kuten säiliöautoja ja nostolavoja, sammattumassa paloa.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä päällikkö Martti Honkala arvioi, että sammutustöissä on yhteensä yli 50 henkilöä.

– Näyttää siltä, että olemme saaneet palon rajattua toiseen päähän rakennusta, Honkala sanoo.

Tulipalo on jo toinen lyhyen ajan sisällä Pikonkankaalla. Lähes kaksi viikkoa sitten maanantaina tuli tuhosi Suoraman Elementti Oy:n elementtitehtaan, joka sijaitsee vain noin puolen kilometrin päässä Pikon Betonista.

Nyt meneillään oleva palo levittää runsaasti savua ympäristöön. Savu leviää kohti Kangasalan keskustaa. Honkalan mukaan lähistöllä ei ole asuinrakennuksia, jotka olisivat vaarassa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös