Kangasalla kerätään jälleen joululahjoja ja ilahdutetaan kortein – jo marraskuussa pääsee osallistumaan

0
Joulumieltä voi hankkia esimerkiksi lahjoittamalla lahjan lapsiperheelle, lasten- tai perhekodille. Kuva: iClipart

Kangasalan kaupunki-infossa, Lentolan Prismassa järjestetään viime vuoden tapaan joululahjakeräys kangasalalaisille lapsiperheille.

Keräys alkaa marraskuun 17. päivä ja kestää 12. joulukuuta asti. Kangasalan perhetyö on paikalla kaupunki-infossa aloituspäivänä kello 15, jolloin keräys avautuu.

Infossa olevaan joulupuuhun ripustetaan lappuja, joissa kerrotaan lahjan saajan ikä ja sukupuoli, esimerkiksi 9-vuotias tyttö. Ideana on ostaa lapselle sopiva lahja.

Puusta voi hakea lappuja ja toimittaa sen sekä hankkimansa lahjan infoon sen aukioloaikoina, eli tiistaista perjantaihin kello 10-18 ja lauantaisin kello 10-14.

Lahjoitetut lahjat toimittaa perille kaupungin perhetyö.

Toivelistoja jaossa ennen keräyspäivää

Kaupungin lisäksi joululahjoja kerää jälleen myös LC Kangasala. Keräys lasten ja perhekodeille järjestetään 12. joulukuuta Lentolan Prismassa kello 11-15.

Samalla kertyy joululahjoja Kangasalan seurakunnan diakoniatyöhön vähävaraisille perheille ja vanhuksille.

Koronavirustilanteen vuoksi FC Kangasala jakaa lasten ja nuorten lahjatoivelistoja keräyspaikalla jo viikkoa ennen varsinaista keräyspäivää. Listat toimitetaan Prismaan tiistaina 1. joulukuuta.

Ilahduta ikäihmistä joulukortilla

Kaupungin kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille kerätään joulukortteja Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa.

Kampanjan takana on luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot.

Joulukorttikampanjaan voi osallistua ostamalla tai tekemällä joulukortin ja toimittamalla tai postittamalla sen keräyspisteeseen 16.11.–11.12.

Kirjekuorettomaan korttiin kirjoitetaan hyvän joulun toivotukset, saajaksi merkitään ”Sinulle” ja lähettäjäksi oma nimi sekä Siskot ja Simot.

Kangasalan keräyspisteet ovat Kangasalan kaupunki-info -piste Lentolan Prismassa ja Kuhmalahden kauppa.

Kaikki joulukorttien keräyspisteet ja postitusosoitteet löytyvät kampanjan verkkosivuilta.

Joulukukka ikäihmiselle

Kangasalan kotihoito osallistuu tänäkin vuonna Ole joulupukkina seniorille -kampanjaan toimittamalla perille kampanjan tiimoilta lahjoitettuja joulukukkia.

Kotona Asuen Seniorihoivan toteuttamassa kampanjassa kuka tahansa voi tuoda kukkalahjoituksella jouluiloa pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Kotkan ja Oulun alueen yksinäisille vanhuksille.

Kangasalla kampanjaan osallistuvat kaupat ovat Honkasen Puutarha ja Lentolan Prisma.

Kampanjaan osallistuvista kukkaliikkeistä voi ostaa kukan ja kirjoittaa mukaan korttiin tervehdyksen. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät tuntemattomina.

Kukkakaupassa asioimisen lisäksi lahjoituksia voi tehdä myös verkossa.

Lisätietoa löytyy kampanjan sivuilta.

Joulukukkakampanja kestää 17.12. asti.

Tähän juttuun voidaan päivittää lisää keräystahoja.

Tiedätkö muista Kangasalla järjestettävistä joululahja- tai joulumuistamiskeräyksistä? Vinkkaa toimitus@kangasalansanomat.fi

Juttua korjattu 13.11. kaupunki-info on auki tiistaista perjantaihin ja lauantaisin.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.