Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalle kova kolaus – Taylorin peli päättyi nilkan muljahdukseen

LP Kangasala liigajoukkue koki dramaattisen takaiskun toisessa puolivälierässä jo ennen avauserän puoliväliä, kun joukkueen pääiskijä Nikki Taylor lyyhistyi tuskaisena kentän pintaan.

Uutiset - 10.3.2019 kello 19.16
Kangasalan Sanomat | Jari Perkiö
Kangasalle kova kolaus – Taylorin peli päättyi nilkan muljahdukseen
Ensimmäisessä kohtaamisessa OrPoa vastaan Nikki Taylor (19) oli vielä iskussa. Sunnuntaina hän muljautti nilkkansa ja joutui sivuun pelistä. Kuva | Pertti Flinck

Amerikkalaishakkurin peli päättyi oikean nilkan muljahdukseen. Hänet piti auttaa kentän laidalle hoidettavaksi.

Oli heti selvää, ettei Taylor pysty jatkamaan peliä.

Nyt avainkysymys kuuluukin, toipuuko Taylor ottelusarjan seuraaviin koitoksiin.

Kangasalan välierätoiveet ovat ohuet ilman Tayloria, kuten sunnuntaina nähtiin. Oriveden Ponnistus vyöryi vakuuttavaan 3–0 (25–19, 25–12, 26–24) -voittoon ja tasoitti ottelusarjan 1–1:een.

Kamppailut jatkuvat keskiviikkoiltana Pitkäjärven salissa. Välieräpaikka heltiää kolmella voitolla.

Hakkurin tontille vaihdettu Jooa Hänninen on vielä toipilas loukkaantumisensa jäljiltä. Hän ei pystynyt paikkaamaan liigan ehdottomaan eliittiin kuuluvan Taylorin jättämää aukkoa.

Niinpä Kangasalan valmennusjohto heitti yleispelaaja Nette Peitin hakkurin paikalle kolmannessa erässä. Muutos tiiviisti joukkueen peliä tuntuvasti. Peit nousi ykköshahmoksi 16 pisteellä.

Kangasala ja OrPo kohtasivat puolivälierissä myös viime keväänä. Silloin Kangasala eteni välieriin voitoin 3–0, vaikka oli hävinnyt OrPolle kauden keskinäiset kohtaamiset (liiga ja Suomen cup) tylysti 0–5!

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös