Kangasalle kova kolaus – Taylorin peli päättyi nilkan muljahdukseen

0
Ensimmäisessä kohtaamisessa OrPoa vastaan Nikki Taylor (19) oli vielä iskussa. Sunnuntaina hän muljautti nilkkansa ja joutui sivuun pelistä. Kuva | Pertti Flinck

LP Kangasala liigajoukkue koki dramaattisen takaiskun toisessa puolivälierässä jo ennen avauserän puoliväliä, kun joukkueen pääiskijä Nikki Taylor lyyhistyi tuskaisena kentän pintaan.

Amerikkalaishakkurin peli päättyi oikean nilkan muljahdukseen. Hänet piti auttaa kentän laidalle hoidettavaksi.

Oli heti selvää, ettei Taylor pysty jatkamaan peliä.

Nyt avainkysymys kuuluukin, toipuuko Taylor ottelusarjan seuraaviin koitoksiin.

Kangasalan välierätoiveet ovat ohuet ilman Tayloria, kuten sunnuntaina nähtiin. Oriveden Ponnistus vyöryi vakuuttavaan 3–0 (25–19, 25–12, 26–24) -voittoon ja tasoitti ottelusarjan 1–1:een.

Kamppailut jatkuvat keskiviikkoiltana Pitkäjärven salissa. Välieräpaikka heltiää kolmella voitolla.

Hakkurin tontille vaihdettu Jooa Hänninen on vielä toipilas loukkaantumisensa jäljiltä. Hän ei pystynyt paikkaamaan liigan ehdottomaan eliittiin kuuluvan Taylorin jättämää aukkoa.

Niinpä Kangasalan valmennusjohto heitti yleispelaaja Nette Peitin hakkurin paikalle kolmannessa erässä. Muutos tiiviisti joukkueen peliä tuntuvasti. Peit nousi ykköshahmoksi 16 pisteellä.

Kangasala ja OrPo kohtasivat puolivälierissä myös viime keväänä. Silloin Kangasala eteni välieriin voitoin 3–0, vaikka oli hävinnyt OrPolle kauden keskinäiset kohtaamiset (liiga ja Suomen cup) tylysti 0–5!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.