Koti Uutiset Kanien lomahoitoa ja kahvilatoimintaa – kaksi kangasalalaisyritystä taistelee Vuoden 4H-yritys -kilpailun...

  Kanien lomahoitoa ja kahvilatoimintaa – kaksi kangasalalaisyritystä taistelee Vuoden 4H-yritys -kilpailun voitosta

  0
  Kanien ja marsujen lomahoitolassa eläimet lomailevat ympäri vuoden.

  Vuoden 4H-yritys -kilpailun finaaliin on valittu 14 yritystä. Kangasalan Seudun 4H-yhdistyksestä finaaleissa on kaksi yritystä.

  13-17 -vuotiaiden sarjassa kilpailee Kanien ja marsujen lomahoitolan 14-vuotias yrittäjä Enni Soramies. 18-28- vuotiaiden sarjan finaaliporukassa on TosiHyvä-kioski, jota pyörittävät Hille Jaakkola, 18, Taika Jaakkola, 20, Rosa Ekman, 18, Salla Kopra, 18, Emma Salonen, 20. Kaikkiaan kilpailuun osallistui yli 80 4H-yritystä. 

  Kilpailussa arvioidaan yrityksen toimintaa kokonaisvaltaisesti. Huomiota kiinnitetään myös ympäristön huomioimiseen ja 4H-arvojen näkymiseen toiminnassa. Harkintaa osoittaa oman toiminnan pohdinta ja huolella tehdyt liiketoimintasuunnitelmat. Harjaannusta edustaa monenlaiset käden- ja käytännöntaidot. Hyvyys tulee esiin asenteessa, jolla asiakkaat kohdataan. 4H-yrittäjä luo toiminnallaan hyvinvointia asiakkaiden lisäksi itselleen ja huomioi myös ympäristön.

  Kilpailun voittajat julkaistaan 15.3 mennessä. 

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän