Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kanien lomahoitoa ja kahvilatoimintaa – kaksi kangasalalaisyritystä taistelee Vuoden 4H-yritys -kilpailun voitosta

Vuoden 4H-yritys -kilpailun finaaliin on valittu 14 yritystä. Kangasalan Seudun 4H-yhdistyksestä finaaleissa on kaksi yritystä.

Uutiset - 7.2.2019 kello 9.12
Kangasalan Sanomat
Kanien lomahoitoa ja kahvilatoimintaa  – kaksi kangasalalaisyritystä taistelee Vuoden 4H-yritys -kilpailun voitosta
Kanien ja marsujen lomahoitolassa eläimet lomailevat ympäri vuoden.

13-17 -vuotiaiden sarjassa kilpailee Kanien ja marsujen lomahoitolan 14-vuotias yrittäjä Enni Soramies. 18-28- vuotiaiden sarjan finaaliporukassa on TosiHyvä-kioski, jota pyörittävät Hille Jaakkola, 18, Taika Jaakkola, 20, Rosa Ekman, 18, Salla Kopra, 18, Emma Salonen, 20. Kaikkiaan kilpailuun osallistui yli 80 4H-yritystä. 

Kilpailussa arvioidaan yrityksen toimintaa kokonaisvaltaisesti. Huomiota kiinnitetään myös ympäristön huomioimiseen ja 4H-arvojen näkymiseen toiminnassa. Harkintaa osoittaa oman toiminnan pohdinta ja huolella tehdyt liiketoimintasuunnitelmat. Harjaannusta edustaa monenlaiset käden- ja käytännöntaidot. Hyvyys tulee esiin asenteessa, jolla asiakkaat kohdataan. 4H-yrittäjä luo toiminnallaan hyvinvointia asiakkaiden lisäksi itselleen ja huomioi myös ympäristön.

Kilpailun voittajat julkaistaan 15.3 mennessä. 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös