Kangasalan ja Pälkäneen lasten päivystys siirtyy Valkeakoskelta Tampereelle helmikuussa

1

Lasten päivystys siirtyy Valkeakoskelta Tampereelle helmikuussa. Tähän saakka kangasalalaiset alle 16-vuotiaat lapset on hoidettu Taysin Valkeakosken toimipisteessä. 3.2.2020 alkaen heidät hoidetaan Taysin Keskussairaalan lasten päivystyksessä. Myös pälkäneläisten alle 16-vuotiaiden päivystys siirtyy Tampereelle.

Kangasalan terveyskeskuksen aukioloaikoina eli maanantaista torstaihin kello 8-21 ja perjantaina kello 8-16 myös lapset hoidetaan Kangasalan keskusterveysaseman päivystyksessä.

Lasten päivystys on herättänyt vuoden vaihteen jälkeen keskustelua ja ihmetystäkin pienten lasten vanhempien keskuudessa. Moni muisti uutisoidun, että päivystys siirtyisi Tampereelle jo tämän vuoden alusta.

Ylilääkäri Liisa Joutsniemi Kangasalta kertoo, että Taysin toiveesta päivämääräksi määräytyi tuo 3.2.2020.

Joutsniemi lupaa, että hoitoon hakeutumisesta Taysin lasten päivystykseen tiedotetaan lisää pikimmiten. Taysin lasten päivystys muutti uuteen lasten ja nuorten sairaalaan syksyllä.

1 kommentti

  1. Erittäin hyvä tieto näin yhden alaikäisen lapsen vanhempana. Kunpa aikuistenkin päivystys olisi Tampereella, sinne on paljon helpompaa ja turvallisempaa mennä huonoilla talvikeleillä kuin körötellä pitkä matka kurjaa, huonokuntoista ja mutkikasta tietä Valkeakoskelle.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.