Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Karjalanpiirakoita ja retrotavaraa

Viikonvaihde Kangasalan keskustassa sisälsi sekä Karjalaisen torin että Kangasala Retro -tapahtuman. Niitä yhdisti se, että kumpikin järjestettiin ensimmäisen kerran.

Uutiset - 9.7.2017 kello 23.11
Kangasalan Sanomat
Karjalanpiirakoita ja retrotavaraa
Antero Hiltunen haki karjalanpiirakoita lauantain toritapahtumasta. Myyjänä Heljä Murtovuori-Lensu.

Paikallisten karjalaisjärjestöjen ja torikauppiaiden Karjalaisella torilla oli väkeä ja välitöntä meininkiä lauantaina iltapäivään saakka. Sää suosi tapahtumaa, jonka kaupallisessa keskiössä olivat - ei mitenkään yllättäen - karjalanpiirakat.

Asiakas toisensa jälkeen kävi ostamassa oman piirakkapussinsa myyntitiskiltä. Kuinka paljon piirakoita lopulta myytiin, oli kuulemma liikesalaisuus. Runsaasti niitä kuitenkin ostettiin.

Kangasala Retro järjestettiin Pikkolassa perjantaina ja lauantaina, Teivoon siirtyvien Restaurantapäivien hengessä. Tapahtuma oli uusi ja lyhyellä aikataululla pystyyn pantu, joten jatkossa sen tunnettuus on varmasti parempi.

Kauppiaiden mukaan perjantaina kävijöitä oli aika hyvin, lauantaina oli hieman väljempää.

Kangasalla järjestetyillä kulkupelipainotteisilla rompetoreilla on niin vahvat perinteet, että niitä halutaan kernaasti jatkaa. Tästä tuntuu vallitsevan yhteinen tahtotila.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta
~
Takaisin ylös