Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Katri Viitasen lapanen oli suosituin

Kangasalalaisen Katri Viitasen toteuttama Kangasala-tumppu äänestettiin kuntalapaskilpailun voittajaksi. Viitasen lapanen sai kaikista annetuista äänistä 182.

Uutiset - 19.3.2015 kello 16.05
Katri Viitasen lapanen oli suosituin
Tässä on Kangasalan kuntalapanen.

Viitanen ammensi lapasensa aihemaailman Kangasalan kivikirkosta. Kirjoneulelapasen värimaailma on harmoninen ja symboliikka kaunis. Lapaseen on kuvattu myös kirkon tärkein tunnusmerkki verikivi.

Lapaskilpailun neljä muuta finalistia olivat Helvi Hurskainen, Kirsi Niemi, Maila Väänänen ja Ritva Lahtinen. Kaiken kaikkiaan ääniä annettiin kilpailussa yli viisisataa kappaletta.

Taito Pirkanmaa kerää kuntatumppuja nyt kilpailujen kautta eri puolilta Pirkanmaata. Kangasalla kilpailu oli osa kunnan 150-vuotisjuhlavuotta. Taito Pirkanmaan lisäksi kilpailujärjestelyissä olivat mukana kunnan kulttuuripalvelut ja Kangasalan Sanomat.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös