Kauhukierros saa jatkoa lokakuussa – nyt voi ilmoittautua mukaan Kauhujen Kangasalan tuotantotiimiin

0
Kuva: Pixabay
Kuva: Pixabay

Kauhujen Kangasalaa eli hurjaa halloween-viikonloppua vietetään Kangasalla 29.–31.10.2021, ja tapahtumalle etsitään nyt tuotantotiimiä. Asiasta kertoo Kangasalan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut tiedotteessaan.

Kulttuuripalvelut toivoo mukaan innokkaita ideoijia, toteuttajia, näyttelijöitä, somistajia ja muita tekijöitä.

Tuotantotiimiin voi liittyä yritys, seura, yhdistys tai muu yhteisö, osaaja, harrastaja tai minkä ikäinen tahansa tapahtumien järjestämisestä kiinnostunut henkilö.

Alkuun tiimi tapaa kuukausittain ja syksyllä tiheämmin.

– Mukaan suunnitteluun voi tulla kerran, kahdesti tai joka kerta. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista, eikä siihen tarvitse sitoutua, mutta varoituksen sana! Tekeminen on kivaa ja siihen voi jäädä koukkuun, kertoo kaupungin tapahtumakoordinaattori Isabella Rossi.

Tekijöidensä näköinen tapahtuma

Vuonna 2020 ensimmäistä kertaa järjestetty Kauhujen Kangasala sisälsi hirvittävää ohjelmaa halloweenin ystäville.

Yksi tapahtuman keskeinen osa oli Verikiven tarina -kauhukierros, jossa tapahtuman osallistujat pääsivät itselleen parhaana ajankohtana kiertämään pitkin keskustaa kulkevaa kauhutarinaa.

Sata prosenttia palautekyselyyn
vastanneista oli sitä mieltä,
että tapahtuma tulisi järjestää
uudelleen, joten olihan se nyt
kaupunkilaisille mahdollistettava.

Anna Toiva
Kangasalan kulttuurikoordinaattori

Myös tänä vuonna kauhupolku paistattelee ohjelman keskiössä. Toteutustavasta ja -paikasta päättää nyt muodostettava tuotantotiimi.

– Kauhujen Kangasalassa hienointa on, että se muovautuu toteuttajiensa mukaan. Oikeastaan vasta ihan viime metreillä nähdään, miltä tänä vuonna tapahtuma tulee näyttämään, kertoo kaupungin kulttuurikoordinaattori Anna Toiva.

Viime vuoden tapahtuma keräsi ylistävää palautetta.

– Sata prosenttia palautekyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että tapahtuma tulisi järjestää uudelleen, joten olihan se nyt kaupunkilaisille mahdollistettava, Toiva sanoo.

Kauhujen Kangasala -tapahtuman ensimmäinen suunnittelupalaveri virtuaalisesti Teams-tapaamisena 17. maaliskuuta kello 18. Ilmoittaudu osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.