Kaupallinen yhteistyö: Kaupunki palvelee

Kaupungin ammattilaiset huolehtivat, että asukkaiden arki sujuu

Tämä sisältö­markkinointi­kanava on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kangasalan kaupungin kanssa.

Kangasala, siniset kasvotKangasalan kaupungilla on arvokas yhteiskunnallinen palvelutehtävä, jota sen monitaitoinen ammattilaisten joukko toteuttaa joka päivä. Kaupunki tuottaa yli 32 000 asukkaalleen monialaisia palveluita kolmessa eri palvelukeskuksessa, vesiliikelaitoksessa ja tytäryhtiöissä, ja huolehtii yli 600 lakisääteisen tehtävän hoitamisesta. Kangasalan kaupungilla on palveluksessaan yli 2 000 työntekijää ja käytössä yli 200 erilaista ammattinimikettä.

Yleisin käytössä oleva ammattinimike on lähihoitaja ja muita yleisimpiä nimikkeitä ovat varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, palvelutyöntekijä, varhaiskasvatuksen opettaja, luokanopettaja, sairaanhoitaja, koulunkäynninohjaaja sekä peruskoulun lehtori.

Kaupungin toimintaa kehitetään jatkuvasti entistä asiakaslähtöisemmäksi – tavoitteena on olla palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen Kangasala. Asukkaille tämä työ näkyy konkreettisesti esimerkiksi uusina palvelukanavina, kuten chat-palvelu verkossa ja kaupunki-info Prisma-keskuksessa.

Kangasala on kaupunki kaupunkilaisia varten. Oksalla ylimmällä -sanapari on kuin osa kangasalalaisten dna:ta.

Tämä tuttu ja turvallinen johtoajatus kuvaa sitä, kuinka hyvin asiat Kangasalla ovat ja, että kaikessa tekemisessä halutaan tähdätä korkealle – tehdä asiat niin hyvin kuin mahdollista. Kangasalla ei kuitenkaan lupailla katteettomasti eikä paukutella henkseleitä. Omasta tekemisestä on silti lupa ja syytä olla ylpeä, joten tämä saa näkyä ja kuulua hieman huumorillakin höystetyssä Kangasalan palvelulupauksessa: Vaatimattomasti paras.

Tässä juttusarjassa kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan joihinkin kaupungin ammattilaisiin, jotka työskentelevät kaupungin palveluissa teknisessä keskuksessa, sosiaali- ja terveyskeskuksessa, sivistyskeskuksessa ja hallinnossa.

Asiakkaan toimintakyvyn kohentuminen näkyy kotihoidon käyntimäärien ja kustannusten pienenemisenä

Sosiaali- ja terveyskeskus huolehtii kaupunkilaisten terveyteen liittyvistä asioista kolmella eri palvelualueella, joita ovat sosiaali- ja perhepalvelut, vanhuspalvelut ja terveyspalvelut.

Teknisen keskuksen työ näkyy parempina kiinteistöinä, säästöinä energiakuluissa ja ympäristövastuullisuutena

Kangasalan kaupungin tekninen keskus palvelee kaupunkilaisia asumiseen ja ympäristöön kuuluvilla palvelualueilla, joita ovat maankäyttö, rakentaminen, ympäristö- ja rakennusvalvonta, ateria- ja siivouspalvelut sekä...