Koti Pääkirjoitus Kauppaympyrä syntyi tarpeesta

  Kauppaympyrä syntyi tarpeesta

  0

  Kangasalan Sanomat on julkaissut paikallista sanomalehteä liki sata vuotta. Tuona aikana paperilehti on ollut toiminnan keskiössä. Paperille painettu ja postilaatikkoon kannettu lehti on edelleen Kangasalan Sanomien vahvin tukijalka. 
  Kuluneen vuoden aikana lehden rinnalle on rakentunut kaksi uutta digitaalista tuotetta; uudistunut digilehti sekä sähköinen kauppakeskus, Kauppaympyrä.
  Digitaalinen lukeminen on tullut jäädäkseen. Sanomalehti, joka on tottunut toimimaan paperilla, ei voi enää jäädä pelkästään paperin varaan. On pakko olla mukana kehityksessä, ja tähän me täällä Sanomissa pyrimme uudella digilehdellämme.
  Sen yksi parhaita puolia on, että se on luettavissa jo varsinaista ilmestymispäivää edeltävänä iltana.

  Paikallislehden arjessa olemme jatkuvasti kontaktissa asiakkaisiimme. Viime vuosina on korostunut yrittäjien huoli omasta toiminnastaan sähköisen kaupankäynnin kentällä. Halua ja kiinnostusta on, mutta aikaa ja osaamista ei välttämättä löydy.
  Tähän pulmaan olemme rakentaneet oman vaihtoehtomme. Tarjoamme oman osaamisemme sekä edullisen kauppapaikan yrittäjien käyttöön.
  Autamme alkuun, tuemme ensiaskelia ja uskomme, että moni yrittäjä pystyy sen jälkeen toimimaan sähköisessä maailmassa itsenäisesti.
  Tavoitteenamme on auttaa yrittäjiä liiketoiminnan kasvattamisessa, ei muuttaa paikallisia kivijalkayrittäjiä yksinomaan verkkokauppiaksi.
  Olemme yhdessä digitaalisen taipaleemme alkumetreillä. Uskomme, että edessämme on hieno tulevaisuus tällä saralla.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän