Kaupungin lähiruokajulkaisu tekee kotikaupungin herkut tutuiksi – elokuussa kuullaan, saadaanko paikallisia tuotteita myös koululaisten ja vanhusten lautasille

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Aholaidan luomulammastilan emäntä Satu Aholaita paimensi lampaita lähemmäs, jotta valokuvaaja Tomi Aho sai otettua niistä kuvia Kangasalan kaupungin lähiruokajulkaisua varten.

Kaupungin kaksivuotisessa lähiruoka-hankkeessa koostetaan kuluvan vuoden aikana lähiruokajulkaisu ja materiaalia kaupungin matkailusivustolle. Julkaisussa esitellään perusteellisemmin viisi paikkakunnalla toimivaa lähiruokatilaa: Rekolan biodynaaminen tila, Sarkalan ja…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.