Uutiset

Kaupungin lähiruokajulkaisu tekee kotikaupungin herkut tutuiksi – elokuussa kuullaan, saadaanko paikallisia tuotteita myös koululaisten ja vanhusten lautasille

Aholaidan luomulammastilan emäntä Satu Aholaita paimensi lampaita lähemmäs, jotta valokuvaaja Tomi Aho sai otettua niistä kuvia Kangasalan kaupungin lähiruokajulkaisua varten.

Kaupungin kaksivuotisessa lähiruoka-hankkeessa koostetaan kuluvan vuoden aikana lähiruokajulkaisu ja materiaalia kaupungin matkailusivustolle. Julkaisussa esitellään perusteellisemmin viisi paikkakunnalla toimivaa…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.