Koti Uutiset Kaupunki avaa infopisteen Prisman tiloihin

  Kaupunki avaa infopisteen Prisman tiloihin

  0
  Kaupungin infopiste
  Kaupungin infopiste sijaitsee asiakaspalvelun naapurissa, lasi-ikkunoiden takana. Pekka Hellgren osui paikalle tarkistamaan Prisman puolen asioita.

  Kaupunki avaa tämän viikon torstaina infopisteen Kangasalan Prismaan. Piste on tarkoitettu palvelemaan lähinnä kaupunkilaisia, mutta toki matkailijatkin saavat sieltä tietoa paikkakunnan tarjonnasta.

  Palveluiden uudistaminen ja niiden vieminen sinne, missä ihmiset luontaisesti liikkuvat, on tärkeä osa kaupungin strategiaa. Piste on auki myös illalla ja lauantaina.

  Paikalla on aina kaksi kaupungin työntekijää; asiakaspalveluvastaava ja toinen henkilö kuuden ihmisen ringistä.

  Yleisneuvonnan lisäksi tarkoitus on järjestää myös teematapahtumia. Aiheena voi olla esimerkiksi kaavoitushanke, varhaiskasvatus tai koulut.

  – Uudentyyppistä, myös iltaan ajoittuvaa infopistettä on pohdittu jo pitkään. Nyt saimme sille keskeisen paikan Prismasta, entisen S-pankin kohdalta, kaupungin kehitysjohtaja Patrik Marjamaa kertoo.

  Kyseessä on kokeilu, joka kestää ensi vuoden kesäkuun loppuun. Kävijämäärä ja asiakastyytyväisyys ratkaisevat jatkon.

  Kangasalan kaupunki-info avautuu torstaina 13. kesäkuuta kello 15 Prismassa. Se on avoinna tiistaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–14. Heinäkuussa kenties supistetummin.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän