Kaupunki avaa verkkokaupan

0
Vapaa-aikapalveluiden toimistosihteeri Kati Pihlajamäen ja liikunnanohjaaja Outi Munnukan mukaan verkkokauppa helpottaa asiointia. Esimerkiksi jumppien tai uimakoulujen maksaminen hoituu jatkossa ilmoittautumisen yhteydessä.

Kangasalan kaupunki avaa syksyllä verkkokaupan, jonka kautta kaupunkilaiset voivat ostaa kaupungin­ tarjoamia palveluita. Verkkokaupan toiminnot otetaan käyttöön vaiheittain, ja palvelua laajennetaan vähitellen kaupungin eri palveluihin ja tuotteisiin.Vapaa-aikapalveluiden liikuntaryhmiin ilmoittautuminen siirtyy verkkoon elokuussa. Jatkossa netissä voi hoitaa jumppien, uimakoulujen ja leirien ilmoittautumiset sekä maksut.

Mahdollisiksi muiksi verkkokaupan kautta myytäviksi tuotteiksi ja palveluiksi on suunniteltu muun muassa venepaikka- ja kasvitarhapalstavuokria.

Vapaa-aikapalveluiden toimistosihteeri Kati Pihlajamäen ja liikunnanohjaaja Outi Munnukan mukaan verkkokauppa helpottaa asiointia.

– Pystymme palvelemaan ihmisiä entistä paremmin, koska palvelu on taattua milloin ja missä vain, eikä vain palvelupisteiden aukioloaikoina, Pihlajamäki toteaa.

Vaikka osalle kaupunkilaisia uudistus on tervetullut, Munnukka myöntää, että osa vanhemmasta väestä saattaa pelätä muutosta. Sekä Pihlajamäki että Munnukka opastavat tarvittaessa verkkokaupan käytössä.

– Verkkokaupassa ilmoittautuminen ja maksaminen on yksinkertaista ja helppoa. Samalla kertaa voi ilmoittautua useampaan jumppaan tai voi hoitaa kimpassa kaverien, lasten tai lastenlasten ilmoittautumiset, Munnukka rohkaisee.

Käyttöönoton yhteydessä pääkirjastossa avataan uusi kassapiste, jossa voi käydä maksamassa tiettyjä verkkokaupan tuotteita ja palveluita. Kassapiste on tarkoitettu kuitenkin vain poikkeustapauksia varten, ensisijaisena asiointikanavana käytetään verkkokauppaa.

Tutustu etukäteen Kangasalan kaupungin verkkokauppaan https://verkkokauppa.kangasala.fi/.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.