Kaupunki haluaa Kirkkoharjun uuteen kahvilaan yrittäjän, joka haluaa kehittää myös tapahtumia

0
Kirkkoharjulle rakennettavasta kahvilasta aukeaa huikea maisema. Kuva: Business Kangasala
Kirkkoharjun näkötornin viereen rakennettavasta kahvilasta aukeaa huikea maisema. Kuva: Business Kangasala

Kangasalan kaupunki etsii Kirkkoharjulle rakennettavaan uuteen kahvilaan yrittäjää. Kaupunki rakennuttaa Kirkkoharjun näkötornin läheisyyteen kahvilarakennuksen vuonna 2020. Toiveena on saada aktiivinen ja innovatiivinen yrittäjä vastaamaan kahvilan toiminnasta.

Kirkkoharju on suosittu lähiliikunta- ja virkistysalue. Se on myös osa seudullista liikuntareitistöä, josta on yhteys Kaupin liikuntapuistoon Tampereelle.

Ensimmäinen näkötorni rakennettiin Kirkkoharjulle jo vuonna 1882. Nykyinen näkötorni on rakennettu vuonna 1931 ja se on suojeltu rakennus.

Tavoitteena on löytää näkötornin kahvilalle yrittäjä, joka paitsi ylläpitää kahvilaa, niin samalla kehittää kohteesta ympärivuotisen retkeily- ja matkailukohteen sekä järjestää omaleimaisia ja viihdyttäviä tapahtumia. Kahvila vuokrataan avoimen neuvottelumenettelyn perusteella. Neuvottelumenettelyyn valittavat ilmoitetaan tammikuun 2020 aikana.

Kirkkoharjun näkötornin läheisyyteen rakennettava kahvilarakennus on pinta-alaltaan 49,5 neliömetriä. Lisäksi rakennetaan kahdeksan neliömetrin huoltorakennus.

Kirkkoharjun kahvilatoiminnan hoitamisesta kiinnostuneille järjestetään tiedotustilaisuus Kangasalan pääkirjaston Harjula-salissa torstaina 28.11.2019 kello 15.00 alkaen. Kirkkoharjun näkötorniin ja alueeseen on mahdollista tutustua ennen tilaisuutta kello 13.30-14.30.

Lisätietoa asiasta löytyy Business Kangasalan sivuilta

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.