Kaupunki infoaa jatkossakin Lentolassa – tapahtumia tarkoitus lisätä

0
Toistaiseksi kaupunki-info on suljettuna koronavirusepidemian vuoksi. Kuva: Heli Keskinen

Kangasalan kaupunki-info Lentolan Prismalla jatkaa toimintaansa toistaiseksi, päätti kaupunginhallitus maanantaina.

Info avattiin kesäkuussa 2019 pilottihankkeena.Hankkeen tarkoituksena oli tuoda Kangasalan kaupunkia ja sen palveluita näkyväksi asukkaille heidän normaaleilla asiointireiteillään.

Infopiste on toiminut paitsi neuvontapaikkana, myös erilaisten pop up -tapahtumien järjestämispaikkana. Teematapahtumat voivat koskea vaikkapa kaavoitusta, terveys- ja palveluneuvontaa tai tonttitarjontaa.

Kaupunginhallituksen mukaan kaupunki-infon toimintaa arvioidaan uudelleen, kunhan keskustan virastojen kiinteistöjärjestelyt ovat edenneet.

Tapahtumissa on esitelty kaupungin, sen yhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden ajankohtaisia asioita. Loppuvuodesta infopisteellä oli mahdollisuus ottaa influenssarokote.

Toistaiseksi suljettuna

Kaupungin mukaan kaupunkilaisilta ja tapahtumien järjestäjiltä on saatu rohkaisevaa palautetta. Jatkossa infossa on tarkoitus järjestää entistä monipuolisempia tapahtumia.

Toiminnan jatkumisen edellyttämiin määrärahoihin on varauduttu vuoden 2020 talousarviossa, ja nykyisen toimitilan vuokrasopimus on jatkumassa toistaiseksi voimassa olevana.

Tällä hetkellä info on väliaikaisesti suljettuna koronavirusepidemian vuoksi. Kaupunki avaa infon jälleen tilanteen normalisoiduttua.

Kaupunginhallituksen mukaan kaupunki-infon toimintaa arvioidaan uudelleen, kunhan keskustan virastojen kiinteistöjärjestelyt ovat edenneet.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.