Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kaupunki kaipaa palautetta pysäköinnistä ja toivoo kehittämisideoita

Kangasalan kaupunki kartoittaa parhaillaan kokemuksia ajoneuvojen ja pyörien pysäköinnistä, niiden ongelmista sekä kehittämistoiveista.

Uutiset - 15.11.2018 kello 8.45
Kangasalan Sanomat
Kaupunki kaipaa palautetta pysäköinnistä ja toivoo kehittämisideoita
Ensimmäinen autojen liityntäpysäköintialue sijaitsee Tarpilassa ja toinen tulossa Tupatielle Suoramalle.

Kysely on suunnattu kaikille Kangasalla säännöllisesti tai satunnaisesti pysäköiville.

Kartoitus tehdään kyselynä, jolla selvitetään Kangasalan julkisen pysäköinnin nykytilaa ja ongelmakohtia. Julkisella pysäköinnillä tarkoitetaan kadunvarsipysäköintiä ja kaupungin ylläpitämiä yleisiä pysäköintialueita.

– Kaupungin kiinteistöjen pihalla pysäköinti on sallittu vaihtelevasti. Kadunvarsipysäköinti on useimmiten sallittu asuntokatujen varsilla ja kaduilla, joilla on erillinen kadunvarsipysäköinti, kertoo Kangasalan kaupungin liikenneinsinööri Jutta-Leea Ylönen.

Kyselyssä voi antaa palautetta myös ajoneuvojen ja pyörien pysäköinnistä sekä pysäköintiin liittyvistä kehittämistoiveista. 

Pyörien liityntäpysäköintipaikkoja on Kangasalantien varrella Vatialassa, Suoraman työväentalolla ja Pikkolassa.

– Toivomme kyselyyn vastauksia niin kangasalalaisilta kuin myös kaupungissa asioivilta ja vierailevilta. Kyselyn tuloksia käytetään ajoneuvo- ja pyöräpysäköinnin kehittämiseen, lupaa Ylönen.

Kyselyn vastauksia käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastausten perusteella voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. 

Kysely toteutetaan Kangasalan kaupungin toimeksiannosta, ja työn käytännön toteutuksesta vastaa Ramboll Finland Oy. Kyselyyn voi vastata 2.12.2018 asti.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

20.11.2018 kello 10.26
herra huuIlmoita
on se kumma kun kangasalla ei koskaan ole ollut parkki ongelmaa paitsi nyt kun pirkot kiertää jo taloyhtiöiden pihoja ei ihme että ihmiset menevät lentola tampere suuntaan kaupoille ja aktiviteetteihin jatkakaa vaan samaa mallia niin kirkonkylä on kohta vain harmaantuva autio kylä jossa ostovoimaa ei ole
~
Takaisin ylös