Koti Uutiset Kaupunki kaipaa palautetta pysäköinnistä ja toivoo kehittämisideoita

  Kaupunki kaipaa palautetta pysäköinnistä ja toivoo kehittämisideoita

  1
  Ensimmäinen autojen liityntäpysäköintialue sijaitsee Tarpilassa ja toinen tulossa Tupatielle Suoramalle.

  Kangasalan kaupunki kartoittaa parhaillaan kokemuksia ajoneuvojen ja pyörien pysäköinnistä, niiden ongelmista sekä kehittämistoiveista.

  Kysely on suunnattu kaikille Kangasalla säännöllisesti tai satunnaisesti pysäköiville.

  Kartoitus tehdään kyselynä, jolla selvitetään Kangasalan julkisen pysäköinnin nykytilaa ja ongelmakohtia. Julkisella pysäköinnillä tarkoitetaan kadunvarsipysäköintiä ja kaupungin ylläpitämiä yleisiä pysäköintialueita.

  – Kaupungin kiinteistöjen pihalla pysäköinti on sallittu vaihtelevasti. Kadunvarsipysäköinti on useimmiten sallittu asuntokatujen varsilla ja kaduilla, joilla on erillinen kadunvarsipysäköinti, kertoo Kangasalan kaupungin liikenneinsinööri Jutta-Leea Ylönen.

  Kyselyssä voi antaa palautetta myös ajoneuvojen ja pyörien pysäköinnistä sekä pysäköintiin liittyvistä kehittämistoiveista. 

  Pyörien liityntäpysäköintipaikkoja on Kangasalantien varrella Vatialassa, Suoraman työväentalolla ja Pikkolassa.

  – Toivomme kyselyyn vastauksia niin kangasalalaisilta kuin myös kaupungissa asioivilta ja vierailevilta. Kyselyn tuloksia käytetään ajoneuvo- ja pyöräpysäköinnin kehittämiseen, lupaa Ylönen.

  Kyselyn vastauksia käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastausten perusteella voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. 

  Kysely toteutetaan Kangasalan kaupungin toimeksiannosta, ja työn käytännön toteutuksesta vastaa Ramboll Finland Oy. Kyselyyn voi vastata 2.12.2018 asti.

  1 KOMMENTTI

  1. on se kumma kun kangasalla ei koskaan ole ollut parkki ongelmaa paitsi nyt kun pirkot kiertää jo taloyhtiöiden pihoja ei ihme että ihmiset menevät lentola tampere suuntaan kaupoille ja aktiviteetteihin jatkakaa vaan samaa mallia niin kirkonkylä on kohta vain harmaantuva autio kylä jossa ostovoimaa ei ole

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän