Kaupunki: Kangasalan yläkoulut ja lukio jatkavat lähiopetuksessa

0
Avoinna olleeseen Kangasalan lukion rehtorin virkaan tuli 15 hakemusta.

Kangasalan yläkoulut ja lukio jatkavat lähiopetuksessa talviloman jälkeenkin, tiedottaa Kangasalan kaupunki.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti tänään, että maakunnassa ei ole epidemiologista syytä siirtyä etäopetukseen. Pandemiaohjausryhmä ei tällä hetkellä suosittele etäopetukseen siirtymistä, vaan koululaiset palaavat hiihtolomalta normaalisti lähiopetukseen 8. maaliskuuta.

Lue myös: Koronanyrkki linjaa: Pirkanmaalla ei syytä siirtyä etäopetukseen, talvilomalta voidaan palata oppilaitoksiin

Pandemiaohjausryhmä suosittaa alueen kouluille valmiustason ylläpitämistä etäopetukseen siirtymiseksi kahden vuorokauden varoitusajalla. Sen mukaan Pirkanmaalla on hyvä valmius siirtyä nopeasti etäopetukseen myös kouluittain, jos tilanne äkillisesti muuttuu.

Pirkanmaan alueelliset suositukset pysyvät muiltakin osin ennallaan ja niitä käsitellään seuraavassa pandemiaohjausryhmän kokouksessa tiistaina.

Kangasalan kaupunki tiedottaa noudattavansa pandemiatyöryhmän suositusta, joten opetus Kangasalla jatkuu lähiopetuksena. Kangasalan koulut tiedottavat asiasta oppilaille ja heidän huoltajilleen Wilma-järjestelmän kautta.

Kaupungin valmiusjohtoryhmä seuraa kaupungin tiedotteen mukaan tilannetta ja viranomaisohjeita ja tiedottaa mahdollisista koronapandemian leviämistä ehkäisevistä toimenpiteistä. 

Lue myös: Aluehallintovirasto: Pirkanmaan nykyiset rajoitukset voimassa maaliskuun loppuun – Ei kiristystä osallistujamääriin

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.