Kaupunki valitsi työterveyden tuottajaksi Pihlajalinnan

0

Kangasalan kaupunki on kilpailuttanut työterveyspalvelut. Tarjouskilpailuun vastasi neljä toimijaa, joista valituksi tuli Pihlajalinna. Aiemmin tuottajana oli Terveystalo. Näiden kahden lisäksi tarjouksen jättivät Mehiläinen ja Tullinkulman Työterveys.

Pihlajalinnan valinnan perusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus ja kriteerinä halvin hinta. Laatua koskevat vähimmäisvaatimukset koskivat muun muassa palvelun tuottamista, henkilöstöresurssia, työterveyden toimipisteen sijaintia ja aukioloa sekä sähköisiä raportointi- ja seurantajärjestelmiä.

Kolmivuotisen sopimuskauden on tarkoitus alkaa ensi vuoden alussa. Lisäksi sopimusta voidaan jatkaa kahdella vuodella.

Pihlajalinna tuottaa Kangasalan kaupungin ja Pälkäneen kunnan henkilöstön työterveyspalvelut, ja lisäksi palveluja voivat käyttää kaupungin järjestämisvastuulla olevat tahot. Tällaisia ovat esimerkiksi alueella toimivat yritykset, maatalousyrittäjät ja omaa työtä tekevät.

Järjestämisvastuun piiriin kuuluvat toimijat päättävät itse, hyödyntävätkö Kangasalan kaupungin kilpailuttamaa työterveyshuoltosopimusta vai järjestävätkö työterveyshuoltopalvelut muilla tavoin.

Kaupunki tiedottaa järjestämisvastuun piiriin kuuluvia yrityksiä ja muita organisaatioita uudesta työterveyshuoltosopimuksesta valmistelun edetessä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.