Kaupunki vetoaa kangasalalaisiin koronan leviämisen estämiseksi: ”Nyt pitää olla sinnikkyyttä”

3
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

Kangasalan kaupunki vetoaa kaupunkilaisiin, jotta koronaviruksen leviäminen saataisiin Kangasalla estettyä. Tällä viikolla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kuntakarttaan on merkitty Kangasalle 12 uutta tartuntaa. Niistä kolmesta kerrottiin tänään…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

3 kommenttia

  1. ”Kangasalan kaupunki suosittelee, että Kangasalla pidättäydytään nyt ei-välttämättömästä toiminnasta, jossa kootaan ihmisiä yhteen.”

    Koska siis siirrytään etäkouluun? Lempäälä teki päätöksen etäkouluista 5.-9.-luokkalaisille ja toiselle asteelle tänään.

  2. Etäkoulu olisi aivan ehdottomasti ainoa vaihtoehto, vaikka hankalaahan se alakoululaisilla on toteuttaa. Jotenkin tuo kuitenkin keväälläkin onnistui. Mietin myös, kun missään ei ole mainittu rokotuksiin liittyen, kuin vanhuksia ja hoitohlökuntaa. Nuorempia jo ennestään vakavammin sairaita ei mainita missään, miten tämä vaikuttaa heihin, jos virus jostain iskee (esim.muiden typerästä käytöksestä). Kyllä vakavasti sairaiden tulisi saada rokote ensimmäisten joukossa.

  3. ”Koronaviruksen leviämisen estäminen on jokaisen kaupunkilaisen vastuulla.” Milloin lukio siirtyy etäopetukseen, jotta myös lukiolaiset osallistua vastuu kantoon? Nyt on pakollinen lähiopetus maskit päässä ja nuoret altistetaan suotta koronan lisäksi maskiyskälle, vaikka on todettuja tartuntoja. Nykymaskit eivät sovellus 8-10 h päivittäiseen käyttöön koulumatka mukaan lukien. Muualla siirrytään etäopetukseen paljon tehokkaammin, jos on tartuntoja. On turha pyytää kaupunkilaisilta vastuullisuutta, jos viranhaltijat eivät tee päätöksiä, jotka mahdollistavat vastuullisen toiminnan ja turhien kontaktien välttämisen.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.