Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Keittiöstä alkanut palo poltti asunnon karrelle Vatialassa – palon leviäminen oli hyvin lähellä

Tulipalo riehui Vatialassa omakotitalon kylkeen tehdyssä laajennusosassa. Ulkopuoliset huomasivat savua ja soittivat hätäkeskukseen puoli yhdeksän aikaan perjantaiaamuna. 

Uutiset - 18.1.2019 kello 10.45
Kangasalan Sanomat
Keittiöstä alkanut palo poltti asunnon karrelle Vatialassa – palon leviäminen oli hyvin lähellä

 – Omakotitalon kylkeen on tehty rivitalo. Kiinteistössä on viisi huoneistoa, yhdessä oli syttynyt palo keittiössä. Asukkaat eivät olleet paikalla, päivystävä palomestari Matti Saarinen kertoo.

Ampiaisentiellä sijaisteva huoneisto kärsi mittavat palovahingot ja savua päätyi myös toiseen huoneistoon. Isommilta henkilövahingoilta vältyttiin. 

– Naapurihuoneiston asukas hengitti vähän savua. Hänet tarkastettiin paikan päällä sairasautossa, mutta hän jäi sitten kotiin. 

Isompi syttyminen ja tulen leviäminen oli hyvin lähellä. 

– Kyllä siellä kunnolla paloi, kämppä oli ihan karrella. Koko huoneisto kärsi isot savuvahingot, keittiö menee uusiksi, ikkunat oli säröillä ja yläpohjarakenteet piti avata ja tarkastaa mahdollisen leviämisen vuoksi.

Palo sammutettiin kahden yksikön voimin. Syttymissyystä ei ole tietoa. 

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös