Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Keppihevostelu käy liikunnasta

Melkoinen lauma keppihevosia ratsastajineen odottaa malttamattomana esteradan valmistumista Malm Areenan isossa liikuntasalissa. Esteet ovat jo paikoillaan, mutta Sonja Jarmas viimeistelee rataa vielä teippaamalla ratsastussuuntia ja estenumeroita lattiaan.

Uutiset - 2.3.2017 kello 12.32
Kangasalan Sanomat
Keppihevostelu käy liikunnasta
Rosaliina Tiainen selvitti esteradan vauhdikkaasti allaan suomenkeppihevosensa Nilla. Nillan villiyden vuoksi Rosaliina käytti kypärää.

– Minä joudun käyttämään kypärää, sillä hevoseni on niin villi. Se saattaa heittää ratsastajan selästään ja pudottaa esteitä, tiedottaa Rosaliina Tiainen kuuluvasti kaikille.

Varttia myöhemmin hän viilettää kuitenkin jo ilman kypärää allaan suomenkeppihevosensa Nilla. Taisi ratsu kesyyntyä tai sitten tuli jälleen kerran todistettua, että keppihevostelu on monipuolista, sykettä nostavaa liikuntaa esteineen, porrasnousuineen ja pujotteluineen.

Torstaiseen tapahtumaan osallistui Rosaliinan lisäksi parikymmentä tyttöä.

Katso videoltamme, kuinka keppihevostelijat suoriutuvat esteradalla.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös