Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Keräys vie jouluiloa vähävaraisille

Joulupuu 2016 -keräys käynnistyi 18.11. Kyseessä on järjestyksessä 13. Suomessa järjestetty tempaus, jossa kerätään joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille.

Uutiset - 29.11.2016 kello 13.25
Kangasalan Sanomat
Keräys vie jouluiloa vähävaraisille
Joonas Ennala kertoo, ettei Kahvila Novelliaan ole tuotu vielä yhtään lahjaa.

– Lahjoja kerätään joulukuun 11. päivään asti. Toivomme, että niin yksityiset kuin yrityksetkin innostuvat osallistumaan, kertoo Susanna Takamaa Pirkanmaan Nuorkauppakamarista.

Lahjoja otetaan vastaan useassa keräyspisteessä. Keskustassa lahjoja voi toimittaa Kangasalan seurakunnan Kahvila Seurahuoneelle ja Kahvila Novelliaan. Kolmas keräyspiste sijaitsee Kangasalan Prismalla.

Takamaan mukaan lahja voi olla periaatteessa millainen tahansa, kunhan muistaa, että kyseinen paketti voi olla ainoa, jonka keräyksen kohteena oleva lapsi tänä jouluna saa.

– Ainoa vaatimus on, että lahja on uusi ja ehjä. Pitää muistaa, että kyse on lapsista, jotka eivät välttämättä koskaan saa mitään uutta.

Nuorkauppakamari toteuttaa keräyksen, mutta lapsille lahjat päätyvät yhteistyökumppanien kautta.

– Paikalliset sosiaaliviranomaisten, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja seurakuntien kautta lahja löytää perille sellaiseen perheeseen, joilla tällainen tarve on.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös