Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kesäpäivä Kangasalla raikasi lauantaina torilla

Toista kertaa järjestetty Kesäpäivän Pikniklounas tapahtuma keräsi lauantaina Kangasalan torille noin runsaat 160 henkeä.

Uutiset - 18.8.2018 kello 19.20
Kangasalan Sanomat / Sandra Järvenpää
Kesäpäivä Kangasalla raikasi lauantaina torilla
Ulla Bäckström ja Pekka Tolppa seurueineen yhdistivät Kesäpäivän Pikniklounaan jokavuotisiin rapujuhliin. 20 itse pyydystettyä rapua runsaine alkupaloineen riittivät hyvin neljälle hengelle. Ja kuuluvathan rapujuhliin tietenkin myös snapsilaulut.

Kangasalan torilta kuului lauantaina puolenpäivän jälkeen laulua, puheensorinaa ja astioiden kilinää. Kolme sinivalkoisin liinoin peitettyä pitkää pöytää täyttyivät ihmisistä, kun torilla juhlittiin toista kertaa järjestettävää Kesäpäivän Pikniklounas -tapahtumaa.

Kangasalan kaupungin ja Armas Galleria & Keittiön järjestämää tapahtumaa vietettiin aurinkoisessa säässä. Ihmisiä pöytiin kerääntyi noin 160-170 henkeä, arvioi Armas Galleria & Keittiön toimitusjohtaja Heli Knuuttila.

Juhlakansaa viihdytti Fredi Heinämäki Duo, jonka johdolla laulettiin myös yhteislauluja. Erityisen harras hetki oli Kesäpäivä Kangasalla -laulun aikana, kun pöytäseurueet nousivat paikoiltaan laulamaan.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös