Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kesko saa lisäaikaa marketin suunnittelulle

Uutiset - 3.5.2019 kello 17.40
Kangasalan Sanomat

Kesko on hakenut lisäaikaa kaupungin kanssa solmimalleen yhteistoimintasopimukselle. Kaupunki on varannut Keskolle Ellintieltä tontin, johon sen on tarkoitus laajentaa oleellisesti nykyistä K-Supermarketia.

Keskolla on edelleen sama aikomus, mutta se pyytää lisäaikaa vuoden loppuun ennen kuin 1,75 miljoonan euron tonttikauppa tehdään. Kaupunginhallitus on tähän myöntyväinen.

Alunperin ajatuksena oli, että yhteistoimintasopimus raukeaa kesäkuun lopussa, ellei tonttikauppaa ole siihen mennessä tehty.

Kesko perustelee toivettaan sillä, että Tampereentien uuden alikulun suunnittelu on venyttänyt kaupan laajentamisen suunnitteluaikataulua. Alikulku tulee uimahallin kohdalta marketille.

– Elyn tilamaat alikulun suunnitelmat ovat valmistuneet, ja nyt tarkastellaan lähemmin muutamaa mahdollista vaihtoehtoa, kaupungin elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala kertoo.

Keskon suunnitelmien toteutuminen vaatii asemakaavan muutoksen, johon alikulku liittyy oleellisesti.

Kaupungin geodeetti Juha Iivosen mukaan Kesko on edelleen vakavasti hakemassa laajentumista Ellintielle.

– Neuvotteluiden pohjalta voi todeta, että rakennustyöt voivat alkaa yllättävän nopeastikin, kun kaikki kaavamuutokseen ja maakauppaan liittyvä byrokratia saadaan maaliin, hän kommentoi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös