Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Ketjukolarin osallisia pyydetään ilmoittautumaan

Uutiset - 19.5.2013 kello 17.09

Kangasalla 12-tiellä Lentolan rampin kohdalla tapahtui perjantai-iltana ketjukolari. Kolarissa ei tullut henkilövahinkoja.

Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöautoa, joista kaksi poistui paikalta. Nyt poliisi pyytää näiden paikalta poistuneiden autojen kuljettajia ja mahdollisia matkustajia ilmoittautumaan poliisille mahdollisimman nopeasti.

Kolmen henkilöauton peräänajo tapahtui kello 18.15. Paikalta poistuneet henkilöautot tulivat peräkkäin Kangasalantieltä, ajoivat Lentolan ramppiin ja siitä edelleen kiihdytyskaistaa Lahden suuntaan.

Kangasalan poliisi pyytää vaalean Peugeot 206 -merkkisen henkilöauton ja tumman Nissan Primera -merkkisen henkilöauton kuljettajia ottamaan yhteyttä Kangasalan poliisin numeroon 071 874 6350 tai sähköpostilla osoitteeseen: rikosvihjeet.pirkanmaapoliisi.fi.

Myös tapahtumaan liittyvät silminnäkijähavainnot ovat tervetulleita.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös