Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kevät ja kaaharit

Uutiset - 17.3.2015 kello 15.55

Kaksi moottoripyöräilijää ajeli reipasta ylinopeutta ysitiellä Suinulan kohdalla sunnuntaina kello 17 aikaan. Vuonna 1994 syntyneet motoristit myös ohittelivat autoletkoja.
Poliisi mittasi tamperelaismiehen keskinopeudeksi 172 ja hänen julkujärveläisen kaverinsa vauhdiksi 160 kilometriä tunnissa. Miesten ajokortit odottavat nyt kaahailuinnostuksen ohimenoa.
Myös autoilijat innostuivat sunnuntaina törkeisiin liikenneturvalisuuden vaarantamisiin. 1976 syntynyt tamperelaismies ajoi sunnuntaina neljän aikaan 158 kilometrin tuntivauhtia ysitiellä.
Samoihin aikoihin poliisin haaviin jäi myös 151 kilometrin tuntivauhtia samalla tiellä autoillut 1992 syntynyt seinäjokelaismies.

Poliisi pysäytti 24-vuotiaan naiskuljettajan Suoramantiellä perjantai-iltana. Nainen ajoi autoa ilman ajo-oikeutta.
Poliisit kohtasivat samaisen naisen myös lauantaina 1.50 aikaan Kangasalantiellä. Naiselle on kertynyt jo toistakymmentä kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisään.
1981 syntynyt mies ajoi sunnuntaina ilman ajokorttia Lahdentiellä. Hänelläkin on tapauksia vuoden sisään jo kymmenkunta.
Mieskuljettaja puhalsi alkometriin 0,31 mg/l sunnuntaina ysitiellä puolen päivän aikaan. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon tarkkuusalkometrikokeen jälkeen.
Vihreä Insera Bomber -merkkinen polkupyörä varastettiin Lentolan automarketin pääovien läheisyydestä keskiviikkona.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös