Uutiset

Kirjasto aloittaa uudenlaisen yhteistyön – kesällä lehtisali pidetään avoinna kahvilan työntekijöiden avulla myös lauantaisin

Kesälauantaisin lehtilukusaliin kuljetaan Kirjastokahvila Novellian kautta. Muut kirjaston tilat eivät ole käytössä. Kuva: KS arkisto

Kangasalan kirjasto kertoo tiedotteessaan aloittavan uudenlaisen yhteistyön Kirjastokahvila Novellian kanssa. Jatkossa kirjaston lehtisalia pidetään asiakkaille avoinna myös lauantaisin kahvilan voimin.

– Monelle asiakkaalle kirjaston lehtisalissa lehtien lukeminen on tärkeä päivittäinen rutiini, jonka haluamme ratkaisulla mahdollistaa jatkossa myös kesälauantaisin, kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Lehtisalin ja kahvilan väliovet avataan, ja kulku tilojen välillä tapahtuu ainoastaan väliovien kautta. Asiakkaat voivat lehtisalissa lukea ja lainata lehtiä sekä käyttää kirjaston asiakaskoneita.

Lehtisalin akustoitu työtila tai muut pääkirjaston tilat eivät ole lauantaisin käytettävissä.

– Lehtisalissa toimiminen on omatoimista, mutta kahvilan henkilökunta opastaa tarvittaessa tiloihin liittyen. Ratkaisulla kehitämme kaupunkistrategian mukaisesti houkuttelevaa ja elävää keskustaa yhdessä yrittäjien kanssa, tiedotteessa sanotaan.

MainosTilaa Kangasalan Sanomat alkaen 3,50 €.Tilaa tästä
KategoriaUutiset

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.