Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kirjautuminen digilehteen muuttuu

Vuoden vaihteesta Kangasalan Sanomien tilaushintaan on kuulunut­­­ digilehden lukuoikeus. Moni on jo tarttunutkin tilaisuuteen ja pyytänyt käyttäjätunnuksen lehden sähköistä lukemista varten. Ensi viikon tiistaina digilehden kirjautumistavassa tapahtuu muutos. Sen jälkeen kirjautuminen tapahtuu nimellä ja asiakasnumerolla, joka löytyy tilauslaskulta. Tarvittaessa numeron voi pyytää myös asiakaspalvelusta. – Lähetämme ennen muutosta jokaiselle digilehden tilaajalle sähköpostin, jossa on kirjautumisohje ja myös tuo kirjautumiseen tarvittava asiakasnumero. Uudet tilaajat saavat tiedot tilausvahvistuksen mukana, päätoimittaja Tuula Ruusumaa kertoo.

Uutiset - 23.3.2016 kello 8.15
Kirjautuminen digilehteen muuttuu

Aikaisemmin digilehteä on voinut lukea iPadilla tai tietokoneelta. Hiljattain otettiin käyttöön myös sovellus Android-laitteille.
Yhdellä tilaushinnalla lukijat voivat nyt valita itse sopivan käyttöliittymän kangasalalaisten uutisten lukemiseen.
– Kannustamme kokeilemaan myös digitaalista lehteä, sillä se kulkee kätevästi mukana esimerkiksi mökille tai matkoille. Meiltä saa tarvittaessa neuvoja, jos esimerkiksi sovelluksen lataamisen kanssa on ongelmia.
Laitekohtaiset sovellukset löytyvät sovelluskaupoista. Applen iPad-laitteille sovellus löytyy App Storesta. Android-laitteille, kuten Samsung, sovellus ladataan Play-kaupasta.

Digilehden kirjautumistavan muuttuessa otetaan samanaikaisesti käyttöön myös sähköisen tilaajapalvelu. Sen kautta on mahdollista tehdä uusi tilaus tai muuttaa omia asiakastietojaan, esimerksi  tehdä osoitteenmuutos.
Tilausasioita voi hoitaa heti pääsiäisen jälkeen osoitteessa kangasalansanomat.fi/tilaukset.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös