Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Fixus Kangasala palveleeFixus Kangasala palvelee

Kirkkoharjun koulun 130 oppilasta lähtee evakkoon

Kirkkoharjun koulun 130 oppilasta siirtyy syyslukukauden alkaessa käymään koulua muualla. Huutijärven koulu ottaa vastaan sata ja Tursolan koulu 30 lasta. Koulun vanhan osan ylä- ja alapohjan rakenteista löytyi sellaisia vaurioita, ettei niitä ehditä korjata heinäkuun aikana. Evakkoon joutuvat kaikki vanhan osan luokat. Evakkoajan pituutta ei tiedetä.

Uutiset - 30.6.2017 kello 16.04
Kangasalan Sanomat
Kirkkoharjun koulun 130 oppilasta lähtee evakkoon
Koulun piha on normaalia hiljaisempi, kun lukuvuosi elokuussa alkaa.

Pääkoulun puolella korjataan parhaillaan mittavia kosteusvaurioita ja ilmavuotoja. Työt ovat edenneet suunnitelmien mukaan, ja koulutyö siellä voi alkaa elokuussa. Kaikille Kirkkoharjun koulun oppilaiden huoltajille lähti asiasta tiedote tänään.
– Huoltajille järjestetään tiedotustilaisuus Tursolan koululla 2.8. ja Huutijärven koululla 3.8. Mukana on myös liikennesuunnittelija kertomassa kulkujärjestelyistä, sivistystoimenjohtaja Leena Pajukoski kertoo. – Huutijärven suunta on helpommin järjestettävissä kuin kulku Tursolaan, hän jatkaa.

Koulujen rehtorit ovat organisoineet syyslukukauden järjestelyjä uudelleen. Huutijärvellä otetaan käyttöön aineluokkia ja yksi opetustila esiopetuksen puolelta. Väistötiloja eli niin sanottuja parakkeja ei elokuuhun mennessä olisi saatu hankittua.

 

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös