Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Glögi & piparitarjoilu 16.11.Glögi & piparitarjoilu 16.11.

Kirkkoharjun koulun uuden osan remontti valmistui

Kirkkoharjun koulun sisäilmaongelmiin liittyvät uudemman osan korjaustyöt ovat valmistuneet.

Uutiset - 8.12.2017 kello 11.34
Kangasalan Sanomat
Kirkkoharjun koulun uuden osan remontti valmistui
Kirkkoharjun uudemman osan sisäilmaremontti on valmistunut. Vanhan osan korjaustyöt alkavat vielä joulukuun aikana.

Ilmanvaihtojärjestelmän säätöjen seurantamittaus on ollut meneillään syksyn aikana. Mittaukset kertovat, että alapohjaan rakennettu alipaineistus toimii suunnitellusti.

Suunnitelma sisäilmakorjausten toimivuuden seurantaan on sekin valmistunut. Korjausten jälkiseuranta jatkuu seuraavien kolmen vuoden ajan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

Kunta selvittää koulun käyttäjien tyytyväisyyttä sisäilman laatuun seuraavan kerran ensi vuoden alussa. Sisäilmakyselyiden toteutuksesta vastaavat henkilöstön osalta Työterveyslaitos ja oppilaiden osalta Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Jos vielä korjausten jälkeen ilmenee sisäilman laatuun liittyviä oireita, henkilökunnan tulee olla yhteydessä työterveyshuoltoon ja oppilaiden kouluterveydenhuoltoon. Kunnan tiedotteen mukaan sisäilmakorjausten vaikutukset näkyvät tyypillisesti seuraavan vuoden kuluessa.

Kirkkoharjun vanhan koulurakennuksen osalta korjaussuunnittelu on valmis. Osa ensimmäisen kerroksen lattioista, osa välipohjasta ja yläpohja kokonaisuudessaan ovat korjausten tarpeessa.

Koulun toiminnot ovat siirtyneet vanhan rakennuksen osalta muihin kouluihin. Korjaukset alkavat vaurioituneiden rakenteiden purkamisella vielä joulukuun aikana.

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös