Kisa-Eagles tarjoaa pikkujoulun katsojille, joulupukki paikalla ennen lauantain ottelua

0
Lauri Pelkonen (vas.) iski lauantaina kaksi osumaa, onnittelijana oleva Jesse Mattila yhden.
Lauri Pelkonen (vas.) ja Jesse Mattila lokakuisen pelin jälkeen. Mattilan mukaan kannustus ja hyvä tunnelma hallissa lisää itseluottamusta.

Kisa-Eagles pelaa lauantaina vuoden viimeisen ottelunsa, joka on samalla pikkujouluottelu. Vastassa on Kiekko-Ahma.

Ottelussa on paljon ohjelmaa, muun muassa Kisa Eaglesin F2 junnujen esittely ja Joulupukkikin saapuu paikalle.

Idea pikkujouluottelusta syntyi, kun otteluissa jokapaikanhöylinä häärivät Jenni Mattila ja Ella Nieminen pohtivat, miten joukkuetta voisi tuoda lähemmäs kaupunkilaisia.

– Halusimme myös, että kaikki pääsevät itse näkemään ja kokemaan mitä jääkiekko ja urheilu parhaimmillaan on. Joulu on aina antamisen ja hyvänmielen aikaa, joten halusimme näiden kahden asian tiimoilta lähteä toteuttamaan tapahtumaa johon kaikki ovat tervetulleita, toteavata Mattila ja Nieminen.

Tapahtuman taustalla on siis ajatus tuoda joukkue lähemmäksi kannattajia ja kannattajat lähemmäksi joukkuetta. Ajatuksen pohjalta Mattila ja Nieminen lähtivät myös toteuttamaan joukkueen Facebooksivulle joulukalenteria, jossa pelaajat esittäytyvät.

Pelaajille on tärkeää, että hallissa kannustus raikaa.

– Kotiyleisön kannustus ja hyvä tunnelma hallissa lisää itseluottamusta. Siitä voi parhaimmassa tapauksessa saada lisää energiaa kentälle. Pelaaja pelaa aina ensisijaisesti omalle joukkueelle, mutta omistautuneesta kotiyleisöstä tulee ikään kuin osa joukkuetta, jolloin me pelaajat yritetään tehdä kaikkemme myös heille. Vierasjoukkueella sen sijaan saattaa mennä peli sekaisin ja keskittyminen karata itse pelistä kotiyleisön paineen alla, sanoo joukkueen varakapteeni Jesse Mattila.

– Kangasalla on hieno pelata, kun on ääntä hallissa. Se tuo peleihin ja pelaajille paljon lisäboostia. Vieraspeleihin on myös saapunut mukavasti Eagles-faneja, jotka kyllä pesevät mennen tullen muut kotijoukkueet kannustuksessa, toteaa maalivahti Ville Nieminen.

Tapahtuman järjestäjät Jenni Mattila ja Ella Nieminen toivovat, että mahdollisimman moni kangasalalainen saapuu hallille.

Pikkujouluottelu Kisa-Eagles vs. K-Ahma lauantaina 14.12. kello 18.30 Kangasalan jäähallissa. Joulupukki paikalla kello 17.45–18.15. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.