Koti Uutiset Kisa-Eagles nöyrtyi kärkiottelussa

  Kisa-Eagles nöyrtyi kärkiottelussa

  0
  Ei auta edes Eagles-vahti Antti-Jussi Harjulan ilmava tiikeriloikka. Maalin kulmalle yksin jätetty Tatu Lankinen iskee hyvinkääläisille tärkeän 3–3-osuman.

  Eagles ei ollut parhaimmillaan sunnuntaisessa kärkiottelussa H.K.H.:ta vastaan. Hyvin latautuneena Pikkolaan saapunut hyvinkääläinen sarjajohtaja teki päätöserässä silppua kotijouk­kueen puolustuksesta, ja otti ansaitun voiton.

  Kotkapaitojen oman puolustusalueen peli horjui pahasti jo toisessa erässä. H.K.H. sai aikaan melkoisia pyörityksiä, ja Eagles joutui turvautumaan hätäisiin purkuihin.
  Kakkoserässä nähtiinkin epävirallinen pitkien kiekkojen kausiennätys Pikkolassa.

  Vastustaja oli toki hyvä, mutta Eaglesilla näytti olevan omassa päädyssä jatkuva kiire.
  Valmentaja Arto Leino totesi, että ongelmana oli nimenomaan puolustuspelin hitaus oman maalilinjan takana. Avaukset menivät minne sattuivat.
  – Emme liikkuneet tarpeeksi oikeilla hetkillä. Liikettä alkoi löytyä vasta sitten, kun oli ihan pakko. Puolustuspelin pitäisi olla paljon nopeampaa.

  Kolmannen erän alussa H.K.H. terävöitti liikkumista entisestään. Parin Eagles-jäähyn aikana vierailijat käänsivät pelin edukseen. Runsaassa viidessä minuutissa H.K.H. iski kolmesti.
  Leinon mukaan keskittyminen loppui päätöserässä.
  – Pienet yksityiskohdat ratkaisevat, varsinkin huippujoukkueita vastaan. Koko ajan pitäisi olla tiukkaa ja kurinalaista, että tällaiset pelit pysyisivät hallinnassa, Leino mietti.
  – Meille lyötiin kolme tai neljä osumaa puolentoista metrin päästä maalista. Se on liikaa, siinä pitäisi pelata selvästi kovempaa. Tänä päivänä meillä oli siinä melkein kuin voileivät, kahvit ja kaakaot tarjolla. Että tulkaapa ottamaan.
  Eagles-maalilla Antti-Jussi Harjula oli mainiossa vireessä, mutta ei yksin pystynyt pitämään joukkuettaan voittoraiteella.
  Kotijoukkueen maaleista vastasivat Toni Riekko, Antti Jyrkkä, Teemu Rantanen ja Oiva Hakala.

  Perjantaina Eagles haki kahden pisteen voiton Hämeenkyröstä. Tasainen ottelu ratkesi vasta voittolaukauskisassa, jossa kotkapaidoista onnistuivat sekä Jerry Markkula että Antti Jyrkkä.
  Sunnuntain jälkeen H.K.H.:n ja Eaglesin välinen ero sarjassa on jo tavoittamattoman tuntuiset 16 pistettä.
  Eaglesin kakkostila on uhattuna, sillä niskaan hengittää kahden pisteen päässä oleva ja kolme ottelua vähemmän pelannut Uplakers.

  Kisa-Eagles–H.K.H. 4–6
  (1–0, 2–2, 1–4)
  Hokkarit–Kisa-Eagles 3–4 vl
  (0–2, 2–0, 1–1, 0–0)

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän