Kisarantaan valittiin toimija – Alueelle suunnitteilla saunamaailma, monipuolisia ruokapalveluita ja majoittumista

7
Kisarannassa on omaa rantaviivaa 185 metriä. Kuva: Business Kangasala Oy:n arkisto

Kangasalan Kisarantaan on valittu uusi toimija. Kangasalan kaupunki ja Business Kangasala Oy kävivät läpi alueen toimijahakuun tulleet ehdotukset ja valitsi jatkoon Smart Saunas&Villages Finland Oy:n.

Lue myös: Tällainen on Kisarantaan suunniteltu uusi alue: ”Paikalliset pääsevät käyttämään yleistä saunaa 365 päivänä vuodessa”

Kaupunki jatkaa perustettavan yhtiön kanssa neuvotteluja alueen kaavoituksesta ja rakentamisesta. Smart Saunas&Villages Finland Oy:n edustajana toimivan kangasalalaisen Heikki Ahopellon mukaan alueelle rakentuu saunamaailma, monipuoliset ruokapalvelut ja mahdollisuus majoittua alueella.

Kisarannan-Vehoniemen-Sarsan alueesta järjestettiin kysely jo aiemmin. Kyselyn perusteella alueen nykyisiä virkistystoimintoja, ulkoilureittejä ja matkailupalveluita käytetään pääosin kesäisin ja keväisin. Kyselyyn vastanneet kiinnittivät huomiota rakennusten ja reittien kuntoon ja alueen yleissiisteyteen.

Alueelle toivottiin eri ikäryhmiä kiinnostavia aktiviteetteja ja se miellettiin toiminnalliseksi kokonaisuudeksi Pohtiolammelta Mobiliaan.

Vastaajat tunnistivat alueen liittyvän muinaisen Sarsan historiaan, lintubongaukseen, kalastukseen ja ravintolapalveluihin. Useimmat olivat käyneet lavatansseissa, lasten leikkialueella ja Pohtiolammelta mainittiin lintujen lisäksi eläimet, lohet ja perhospuisto.

Asukkaiden tulevaisuuden toivomukset liittyivät majoitukseen, tanssimahdollisuuteen ja saunamaailmaan. Tulevien palvelujen pitäisi kyselyn mukaan kohdistua enemmän aikuisille ja matkailijoille.

7 kommenttia

  1. Onneksi uutena toimijana ei ole Esko sinun kaltainen mies, vaan optimistinen ja ennenkaikkea toimeenpaneva. Myötätuulta ja menestystä heille!

  2. Ihan mielenkiintoista kyllä kun tuollaista Smart Saunas&Villages Finland Oy-nimistä firmaa ei minkään yritysrekisterien mukaan ole edes olemassa..

  3. Lavatanssi on perinteinen osa Kisarantaa ja sille on hyvät taloudellisetkin perusteet, koska kilpailua ei juuri ole. Kannatamme ehdotusta lämpimästi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.