Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

K-Market Suorama avaa ovensa torstaina

Valintatalo Suorama on torstaista alkaen K-Market Suorama. Muutos on seurausta yrityskaupasta, jossa Kesko osti Suomen Lähikaupan pääomasijoittaja Tritonilta. Yrityskauppa hyväksyttiin huhtikuussa, ja sen myötä Keskon omistukseen siirtyi kuutisensataa Lähikaupan liikettä. Samalla Suomen Lähikauppa Oy siirtyi Keskon tytäryhtiöksi.Kaupan ehtona Kilpailu- ja kuluttajavirasto velvoitti, että Kesko myy kuutisenkymmentä Suomen Lähikaupan myymälää kilpailijoilleen. Joukossa on Kuohunharjuntien Siwa, jonka tilanne on edelleen avoin.

Uutiset - 27.7.2016 kello 13.56
Kangasalan Sanomat
K-Market Suorama avaa ovensa torstaina
Keskiviikkona K-Market Suorama oli vielä kiinni. Muutostyöt ovat kuitenkin loppusuoralla, ja kauppa avaa ovensa torstaina.

Suoraman Valintatalo siirtyi Keskolle, ja se ottaa ensimmäiset askeleensa ilman kauppiasta. Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen kertoo, että kauppiaan valinta tapahtuu vasta myöhemmin syksyllä.
– Yrityskaupan jälkeen huhtikuussa tiedotettiin, että kaikki Keskolle siirtyvät myymälät saavat kauppiaan kahden vuoden kuluessa. Ennen kuin kauppias valitaan, K-Market Suorama toimii kauppaketjutoiminnan periaatteella saman myymäläpäällikön alaisuudessa kuin aikaisemminkin, kertoo aluemyyntipäällikkö Pekka Arhenius Suomen Lähikaupasta.
Muutoksen myötä myymälän ulkoasu ja tuotevalikoima muuttuu, mutta henkilökunta säilyy lähes ennallaan.
– Sama henkilökunta jatkaa hieman vahvistettuna, Arhenius vakuuttaa.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös