K-Market Suorama avaa ovensa torstaina

0

Valintatalo Suorama on torstaista alkaen K-Market Suorama. Muutos on seurausta yrityskaupasta, jossa Kesko osti Suomen Lähikaupan pääomasijoittaja Tritonilta. Yrityskauppa hyväksyttiin huhtikuussa, ja sen myötä Keskon omistukseen siirtyi kuutisensataa Lähikaupan liikettä. Samalla Suomen Lähikauppa Oy siirtyi Keskon tytäryhtiöksi.Kaupan ehtona Kilpailu- ja kuluttajavirasto velvoitti, että Kesko myy kuutisenkymmentä Suomen Lähikaupan myymälää kilpailijoilleen. Joukossa on Kuohunharjuntien Siwa, jonka tilanne on edelleen avoin.

Suoraman Valintatalo siirtyi Keskolle, ja se ottaa ensimmäiset askeleensa ilman kauppiasta. Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen kertoo, että kauppiaan valinta tapahtuu vasta myöhemmin syksyllä.
– Yrityskaupan jälkeen huhtikuussa tiedotettiin, että kaikki Keskolle siirtyvät myymälät saavat kauppiaan kahden vuoden kuluessa. Ennen kuin kauppias valitaan, K-Market Suorama toimii kauppaketjutoiminnan periaatteella saman myymäläpäällikön alaisuudessa kuin aikaisemminkin, kertoo aluemyyntipäällikkö Pekka Arhenius Suomen Lähikaupasta.
Muutoksen myötä myymälän ulkoasu ja tuotevalikoima muuttuu, mutta henkilökunta säilyy lähes ennallaan.
– Sama henkilökunta jatkaa hieman vahvistettuna, Arhenius vakuuttaa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.