Koirapuisto Rekkulan avajaisia vietetään keskiviikkona 15.12.

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kuva: Rami Valonen

Tervetuloa tutustumaan uuteen koirapuistoon, tapaamaan paikallisia koiria ja koiranomistajia sekä herkuttelemaan Rekkula -pipareilla ja glögillä. Avajaisissa jaossa koirankakkapusseja, ja kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan koirien ”lahjakori”. Koiramaisen menon tallentaa valokuvaaja ja kuvat jaetaan myös koiranomistajien iloksi.

Keli ei suinkaan ole avajaispäivänä parhaasta päästä, mutta herkut kyllä!

Vastavalmistunut koirapuisto Rekkula on jaettu kahteen osaan, joten pienille ja suurille koirille löytyy puistosta omat puolensa. Molempiin aitauksiin on omat sisäänkäynti- ja huoltoportit. Käyntiporttien yhteyteen on rakennettu eteistila eli kaksinkertainen portti välitilalla, joka helpottaa koirien laskemista irti turvallisesti ja estää koirien karkaamista puistosta. Jätehuoltoa varten aitauksiin on sijoitettu puistoroska-astiat sekajätettä varten ja hajuhaittojen ehkäisemiseksi aitauksen ulkopuolelle yhteinen kannellinen syväjäteastia koiranjätöksiä varten.

Avajaisiin kannattaa lähteä vaikka sadetta uhmaten, sillä yksi onnekas osallistuja nostaa arvalla koiralleen herkkukorin!

Kiinteinä kalusteina puistoon on asennettu selkänojalliset penkit ja valaistus. Aitauksen sisälle on varattu koirapuiston käyttäjille irtovarusteet (lapiot ja haravat) alueen siistimiseen ja jätösten keräämiseen.

Koirapuisto Rekkulan avajaiset
keskiviikkona 15.12.2021 klo 18-19.30
Horsmakuja, 36240 Kangasala

Muistetaan turvavälit ja tulethan paikalle vain terveenä. Maskin käyttöä avajaisissa suositellaan!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.