Koko perheen ulkoilutapahtuma Kaukajärven ympäristössä lauantaina – opi tunnistamaan järvikasveja ja perkaamaan kala

0
Ulkoilutapahtumaa vietetään Liutun uimarannalla lauantaina. Kuva: Eija Koivu

Lauantaina vietetään Kaukajärven hyväksi yhdessä -hankkeen koko perheen ulkoilutapahtumaa. Tapahtuma levittäytyy samanaikaisesti neljälle eri paikalle järven ympäristöön: Liutun uimarannalle, Kaukajärven Soutustadionille, Riihiniemeen Kaukajärvelle ja Vehmaisten K-marketille.

Liutun uimarannalla tapahtuma alkaa kello 11 aikaan. Paikalla ovat professori Heikki Toivonen sekä sukeltajat. Aiheena on järvikasvien tunnistaminen. Kello 12-13 Vehmaisten osakaskunta johdattaa kiinnostuneet kalanperkauksen saloihin.

Sen jälkeen ohjelmassa on vuorossa liikuntaa ja jumppailua. Tapahtuman päättävät klo 14 aikaan alkaviin kuntavaaliehdokkaiden puheenvuoroihin.

Päivän aikana myydään makkaraa ja pullaa. Liutun tapahtumapisteeltä voi ostaa myös Vatiala-kirjaa

Tapahtumaa järjestämässä ovat Vehmaisten osakaskunnan hoitokunta, kaupunginosayhdistys Tampereen Vehmainen Seura ry, Vatialan Omakotiyhdistys ry, Pirkka-melojat ry, Tampereen Laitesukeltajat, Tampereen Urheilusukeltajat ja Kaukajärviseura ry.

Tapahtumajärjestäjät muistuttavat noudattamaan hyvää hygieniaa, pitämään etäisyyttä ja tarvittaessa suojautumaan kasvomaskilla. Sairaana tapahtumaan ei saa tulla.

Kaukajärven hyväksi yhdessä -hankkeen tavoitteena on järven puhtaus ja puhtaana pitäminen.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.