Kolme nuorta loukkaantui ulosajossa Siitamantiellä – Kaksi vakavasti

1
Auto osui myös ojanpientareella oleviin isoihin kiviin.

Kolme nuorta loukkaantui vakavassa ulosajossa Kangasalla Siitamantiellä. Onnettomuus tapahtui hieman ennen kolmea yöllä.

Päivystävän palomestarin Joonas Suikkasen mukaan onnettomuus tapahtui tieosuudella, jossa asfaltti oli hetkeä aiemmin loppunut ja tie jatkunut hiekkapäällysteisenä. Alueella on 60 km/h -nopeusrajoitus.

Paikalle lähti 6 ensihoidon yksikköä, 3 sammutusyksikköä, päivystävä palomestari, poliisi ja lääkärihelikopteri.

– Nuori mieskuljettaja oli päässyt autosta omin avuin ulos ja oli jaloillaan. Toinen nuori mies makasi auton ulkopuolella maassa. Repsikan paikalla istui nuori nainen, Suikkanen kertoo.

Auto oli osunut puihin ja joutunut puristuksiin niin, että pelastuslaitos joutui Suikkasen mukaan leikkaamaan katon irti saadakseen naisen ulos autosta.

– Kaksi nuorta loukkaantui vakavasti, kuljettaja lievemmin. Kaikki olivat kuitenkin tajuissaan, Suikkanen sanoo.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Lue myös: Poliisi: Siitamantien turmakuskia epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta

1 kommentti

  1. En ymmärrä miksi poliisi sanoo alueella olevan 60 km/h nopeusrajoistus, sillä muutama sata metriä ennen onnettomuuspaikkaa on liikennemerkki, joka ilmoittaa 60 km/h nopeusrajoituksen päättymisestä eli tuolla osuudella on voimassa yleisrajoitus 80 km/h. Tämä sama virhe ilmenee kun tien turvallisuutta on arvioitu lasten koulumatkan vaarallisuutta arvioitaessa. Ymmärrän, että arviointiryhmä ei tunnista liikennemerkkejä, mutta että ei poliisikaan….

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.