Arjessa mukana | Kolumni

Kolumni: Kulttuurishokki maitohyllyllä – ”Suomea on rakennettu maidolla ja ruisleivällä. Sveitsissä on eletty juustolla ja leivällä”

Kolumnisti Päivi Harkko on ajatellut maitoa ja siihen liittyvä oppeja. ”Onko niin, että terveyssuosituksetkin ovat lopulta jossain määrin kulttuurisidonnaisia ja kytköksissä kunkin kansan eetokseen?” hän kirjoittaa. Kuva: Pixabay

Kuten tiedämme, maito, tuo suomalaiskansallinen ihmejuoma, on monessa muussa maassa kummallinen kuriositeetti ruokajuomana. Sveitsissä maito on totuttu ennen kaikkea jalostamaan juustoksi. Joku saattaa sitä juodakin. Lisäksi…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu