Koti Uutiset KooVee on vahvoilla Jukolassa, Tampereen Pyrintö tavoittelee ehjää suoritusta

  KooVee on vahvoilla Jukolassa, Tampereen Pyrintö tavoittelee ehjää suoritusta

  0
  Tampereen Pyrinnön Severi Kymäläinen, Ikaalisten Eetu Savolainen ja Kooveen Joni Hirvikallio jäivät juttusille perjantain lehdistötilaisuuden jälkeen.
  Tampereen Pyrinnön Severi Kymäläinen, Ikaalisten Eetu Savolainen ja Kooveen Joni Hirvikallio jäivät juttusille perjantain lehdistötilaisuuden jälkeen.

  Venlojen viestin ja Jukolan ennakkoon vahvojen voittajasuosikkijoukkueiden edustajat käväisivät lehdistön tentissä perjantaina. Venlojen viestin suurin ennakkosuosikki on Tampereen Pyrintö.

  – Emme ole saaneet viime aikoina voittoja helpolla, emmekä voi odottaa sellaista nytkään, ankkuri Venla Harju muistutti.

  IFK Göteborgin joukkueessa suunnistava Kirsi Nurmi kertoo, että odotukset ovat Venlojen viestin suhteen yhtä korkealla kuin Tiomilassakin. Voitto on siten mielessä.

  Viime vuoden mestari KooVee lähtee puolustamaan voittoaan.

  – Ennakkosuosikin paineet eivät ole enää kovin suuret sen jälkeen, kun olemme voittaneet jo kahdestikin. Lähdemme tekemään hyvää suoritusta.

  KooVeen ehkä tiukin kilpakumppani on IFK-Göteborg. Se voitti keväällä Tiomilan, eivätkä tavoitteet ole Jukolassa yhtään keveämpiä. Tasoitusta muille antaa se, että Fredrik Bakkman ja Eskil Kinneberg joutuvat jättämään viestin väliin.

  – Uskon, että olemme kuitenkin vahvoilla, viime vuosina kovia osuusaikoja juossut Max Peter Bejmer totesi.

  Tampereen Pyrintö sijoittui toissa vuonna kolmoseksi. Viime vuoden kisassa joukkue jäi kärjestä ensimmäisen osuuden suunnistajan loukkaantumisen vuoksi.

  – Meillä on ollut epäonnea viime vuosina, mutta joskus tuurin pitää kääntyä. Keskitymme nyt tekemään juuri sen, mihin itse pystymme, Severi Kymäläinen sanoi.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän